Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2017

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 39χρονου που εμπλέκεται στην απαγωγή Λεμπιδάκη




Ο 39χρονος συνελήφθη στις 14 Νοεμβρίου
Έχει οδηγηθεί στη φυλακή
Είχαν βρεθεί τα αποτυπώματά του στη μάντρα που κρατούταν ο επιχειρηματίας..

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες, ακόμη ενός άνδρα, ο οποίος συνελήφθη την 14 Νοεμβρίου 2017 στο Ρέθυμνο, για την υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη.

Σε βάρος του συγκεκριμένου ασκήθηκε μεταξύ άλλων και ποινική δίωξηγια τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης ως μέλους σε εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων.



Πρόκειται για τον Σπυριάδη Ερμή του Κωνσταντίνου και της ‘Αννας που γεννήθηκε το 1978 στις Σέρρες.



Ο 39χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο 39χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του υποστήριξε ότι στη μάντρα, όπου κρατείτο το τελευταίο διάστημα μέχρι την απελευθέρωση του ο επιχειρηματίας και είχε βρεθεί πλήθος αποτυπωμάτων του ίδιου στο χώρο, έμενε εκεί τον περασμένο Αύγουστο.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων.


Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται από την ΕΛ.ΑΣ όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και ιδίως αν τo παραπάνω πρόσωπο έχει προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 28210-25703 και 28210-25704 της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου