Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2018

Έτοιμος να πάει να διαδηλώσει για το Σκοπιανό δηλώνει ο Τζαβάρας





«Βεβαίως και θα πήγαινα στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό». Με αυτή τη φράση έκανε γνωστή την επιθυμία του να παρευρεθεί την προσεχή Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διεξαχθεί συγκέντρωση αναφορικά με το όνομα της πΓΔΜ, ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας...

Σχολιάζοντας την κατά βούληση συμμετοχή γαλάζιων βουλευτών στο συλλαλητήριο, ο βουλευτής Ηλείας διερωτήθηκε, σε συνέντευξή του στο «Πρακτορείο 104,9 FM», «δεν θα πάνε από τη Νέα Δημοκρατία στα συλλαλητήρια; Δεν το καταλαβαίνω αυτό… Είναι δυνατόν να φράξει κανένας τον δρόμο στον βουλευτή;».

«Από το να βγαίνουμε στους δρόμους προτιμότερο είναι να είχαμε την ενημέρωση, που οφείλουμε να έχουμε ως πολίτες και ως πολιτικοί, από μία κυβέρνηση, η οποία θέλει σε αυτές τις κρίσιμες ώρες να διαπραγματεύεται εξ ονόματος του Έθνους» δήλωσε ακόμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας πως «η ονομασία είναι το ένα ζήτημα, τα σοβαρότερα ζητήματα, όμως, είναι οι αλυτρωτισμοί, είναι μια σειρά θέματα, που υπάρχουν καταγεγραμμένα στο Σύνταγμα της γείτονος χώρας και εκεί θα πρέπει αυτός που διαπραγματεύεται για λογαριασμό της Ελλάδας να είναι σε θέση να προσφέρει μια λύση- πακέτο». «Η κυβέρνηση», σημείωσε, «αφήνει να πλανάται στον αέρα μία διχοστασία, μία αντιδικία περί του ονόματος, τη στιγμή που το όνομα είναι ζήτημα, αλλά για να έχουμε λύση, θα πρέπει να υπάρχει συμφωνία για όλα τα θέματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου