Κυριακή, Ιανουαρίου 21, 2018

Η Β. Παναγοπούλου σταματά την παράσταση «Πετάει-Πετάει» μετά το επεισόδιο Παπαγιάννη-Παυλίδου!





Την ανακοίνωση για το τέλος του θεατρικού έργου έκανε η ίδια η Βάσια Παναγοπούλου στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη!

Το οριστικό τέλος της παράστασης «Πετάει-Πετάει» στο θέατρο Χυτήριο, αποφάσισε τελικά η Βάσια Παναγοπούλου. Η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός, μετά το επεισόδιο ....του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου, αποφάσισε τελικά να μην συνεχιστεί η παράσταση αλλά να διακοπεί οριστικά.

Την ανακοίνωση για το τέλος της θεατρικού έργου έκανε η ίδια η Βάσια Παναγοπούλου το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή του Epsilon, Αποκαλυπτικά.

«Η απόφαση αυτή είναι μονόδρομος. Κάναμε μια πρόταση στον Σωτήρη Καλυβάτση γα εσωτερική αντικατάσταση. Ο κύριος Καλυβάτσης αρνήθηκε», είπε, μεταξύ άλλων, η Βάσια Παναγοπούλου.



ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ

Η Βάσια Παναγοπούλου ξέσπασε  χθες για τις κατηγορίες που δέχτηκε σχετικά με τον τρόπο που αντιμετώπισε τον καβγά των Μάνου Παπαγιάννη και Σοφίας Παυλίδου.....


Η ηθοποιός και καλλιτεχνική διευθύντρια του θεάτρου Χυτήριο αποφάσισε να λήξει η συνεργασία της με τον ηθοποιό κάτι που της ζήτησε ο ίδιος για να τη διευκολύνει. «Απολογούμαι που έδιωξα τον Μάνο Παπαγιάννη αλλά ακούω τη συνείδησή μου».

Και συμπλήρωσε μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»: «Δεν θα μου πει κανένας πώς να διαχειριστώ τη βία. Δεν μασάω από απειλές και εκφοβισμούς».


Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου