Τετάρτη, Μαΐου 23, 2018

«Ξέπλεναν» τα κέρδη από τα αντικαρκινικά φάρμακα σε ζαφείρια και διαμάντια! Σύλληψη και αποκαλύψεις





- Ξεδιπλώνουν το κουβάρι του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα οι αστυνομικές Αρχές - Πώς... ξετρύπωσαν την γιατρό του Λαϊκού που έγινε... καπνός όταν κατάλαβε πως τα "ίχνη" της αποκαλύφθηκαν - Οι εγγραφές και οι παράνομες συνταγογραφήσεις που την πρόδωσαν - Είχε εξαφανιστεί με τον σύζυγό της και εντοπίστηκαν και οι δύο σε διαμέρισμα στο Παγκράτι - Σε χρηματοκιβώτιο σπιτιού στην Κηφισιά, που ανήκει σε σημαίνων μέλος της συμμορίας, βρέθηκαν 270 διαμάντια και ζαφείρια... - Όλες οι εξελίξεις της υπόθεσης που σόκαραν την χώρα..


Στα “δίχτυα” της Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΛ.ΑΣ, πιάστηκε το πρωί της Τετάρτης, 23.05.2018 η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου που είχε εξαφανιστεί στις 9 του μήνα. Μια εξαφάνιση που ήρθε έπειτα από τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τα κλεμμένα αντικαρκινικά φάρμακα.
Αυτή ήταν η εμπλοκή της στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα

Η 44χρονη γιατρός ήταν βοηθός οικολόγου στο Νοσοκομείο “Λαϊκό”. Μόλις αντελήφθη πως η γιατρός οικολόγος είχε ανακαλύψει εγγραφές σε παράνομες σκηνογραφήσεις που έφεραν την υπογραφή της και είχε απευθυνθεί άμεσα στο Διοικητή του Νοσοκομείου, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Παγκράτι. Μαζί της κι ο δημοσιογράφος σύζυγός της.

Στης 10 Μαΐου, η μητέρα της γιατρού δήλωσε την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου. Έκτοτε αναζητούνταν από τις Αρχές, στα πλαίσια της δήλωσης εξαφάνισης.

Την Δευτέρα, όμως, ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής που χειρίζονται πια την υπόθεση με τα κλεμμένα αντικαρκινικά φάρμακα, εξέδωσαν σε βάρος της ένταλμα σύλληψης για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ως εκ τούτου, την έρευνα πια ανέλαβε η Οικονομική Αστυνομία.
Πόρτα – πόρτα οι έρευνες και… διαμάντια στο «κόλπο»

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν συγκεκριμένα σπίτια που είχαν σχέση με την οικογένεια τις γιατρού. Το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, κατέληξαν στην κύρια κατοικία της στην οδό Αλκιμάχου στο Παγκράτι.

Εκεί, διαπίστωσαν με ειδικά μέσα, πως η γιατρός μαζί με το σύζυγο της βρίσκονταν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Βέβαια οι αστυνομικοί με το ένταλμα σύλληψης ανά χείρας μπήκαν στο σπίτι και συνέλαβαν την 44χρονη. Όχι όμως τον σύζυγό της, ο οποίος άλλωστε δεν φαίνεται να έχει σχέση με την υπόθεση των φαρμάκων.

Η 44χρονη οδηγήθηκε αμέσως στην ΓΑΔΑ, ενώ έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της, βρέθηκαν πλήθος σημειώσεων, αλλά κι ένα “λαπ τοπ” το οποίο και κατασχέθηκε. Την Πέμπτη, 24.05.2018, η 44χρονη θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Ανακριτή για τα περαιτέρω.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας έχουν στα χέρια τους στοιχεία που δείχνουν πως το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα, ξέπλενε τον πακτωλό των χρημάτων που κέρδιζε από την μεταπώληση των ακριβών σκευασμάτων, σε ζαφείρια και διαμάντια μεγάλης αξίας, τα οποία αγόραζε άνθρωπος τις συμμορίας στην Αμβέρσα και τα έβαζε παράνομα στην Ελλάδα.

Σε χρηματοκιβώτιο σε σπίτι στην Κηφισιά, μάλιστα, που ανήκει σε σημαίνων μέλος της συμμορίας, βρέθηκαν 270 διαμάντια και ζαφείρια…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου