Παρασκευή, Ιουνίου 29, 2018

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΓAΛΗ. ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ…ΜΙΧΑΛΟΥ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΥΡΗΝΑ






Φυσικά και θεωρούμε ότι απαιτείται να βοηθήσουμε όλοι την εκπληκτική προσπάθεια που καταβάλλει ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, να υπογραμμίσει σε όλους τους τόνους το έργο του πρώην πρωθυπουργού. Και θα στεκόμαστε στο πλάι του Πυρήνα, στους αγώνες που κάνει, άσχετα εάν εμείς οι ταπεινοί, επιλέξαμε τον δρόμο της σύγκρουσης, με τον θίασο της οδού Πειραιώς.

Σαφώς και στην Δημοκρατία, απαιτείται να υπάρχουν ελεύθερες φωνές, μέσα σε μία παράταξη, ώστε να υπαρχει πλουραλισμός και προβληματισμός.

Αν θυμηθούμε τι γινόταν όταν πρωθυπουργός ήταν ο Κ. Καραμανλής, τότε θα εκπλαγούμε για την …στωικότητα και φιλοσοφική διάθεση, με την οποία αντιμετώπιζε τις αντίθετες πολλές φορές υπερβολικές φωνές και στάσεις. Η..δεύτερη αυτή σκέψη -που φυσικά δεν έχει ο "δικτάτωρ" Μητσοτάκης …γενικώς δεν το'χει ο νεαρός και αποτελεί αυτό συνεχή παρατήρηση των νεοδημοκρατών με την επωδό "δεν έχουμε άλλον",-συνήθως έφερνε αποτελέσματα θετικά…

Όσο για την σκοπιμότητα αγαπητέ Πυρήνα, ποτέ δεν σας καταλογίσαμε σκοπιμότητα.

Αντιθέτως εσείς μπορείτε να μας καταλογίσετε και θα έχετε δίκιο.

Σκοπιμότητά μας, είναι να ξυπνήσουν οι νεοδημοκράτες και να δουν τη θλιβερή πραγματικότητα της σημερινής ηγεσίας. Που βαφτίζει Δούρειο Ίππο, όποιον επιχειρήσει να ψελλίσει τη φωνή της λογικής, ή να έχει διαφορετική άποψη. Υπό την έννοια αυτή, θα πρέπει κατά τον κ. Μητσοτάκη ,να υπάρχει μόνον η φωνή του πωλητή νανογιλέκων και καμμία άλλη.

Γι' αυτό λοιπόν ξεκαθαρίζουμε, ότι έχουμε σκοπιμότητα, να μπει η παράταξη στον ίσιο δρόμο του κοινωνικού φιλελευθερισμού, με ευαισθησίες και επίκεντρο τον άνθρωπο, τον δρόμο της ελεύθερης οικονομίας, της ευρωπαϊκής φυσιογνωμίας και των αρχών του Καραμανλισμού.

Και φυσικά σε αυτόν τον δρόμο, δεν δεχόμαστε μόνον μια σκοπιμότητα αυτήν του φερέφωνου.

Δεν είμαστε φερέφωνα ούτε της αστείας συγκυβέρνησης Συριζανέλ, ούτε φυσικά άλλων θεσμικών ή εξωθεσμικών παραγόντων.

Μόνοι μας δηλαδή; Μπα…Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου