Παρασκευή, Ιουνίου 29, 2018

EIΣΤΕ ΚΑΛΑ, Κα ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΙΣΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;





Τέτοια πολιτική γκάφα ολκής, δεν θα έκανε ούτε ένας πρωτοετής πολιτικών επιστημών. Την έκανε όμως η κ. Παπακώστα. Έτσι ζήτησε την συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας, που θα αποτελείται από τους δέκα ανεξάρτητους της βουλής και στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και τρεις πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Πρώτον, μια βουλευτής που θέλει να πιστεύει στις αξίες του Καραμανλισμού, τέτοια ακραία ΒΛΑΚΕΙΑ και τέτοιο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ, δεν κάνει.....


Δεύτερον, ρώτησε τους ανεξάρτητους βουλευτές, οι οποίοι την κράζουν;

Η κ. Παπακώστα, προφανώς κινούμενη από υπέρμετρη φιλοδοξία -αλήθεια πίστευε ότι οι ανεξάρτητοι βουλευτές στο σύνολό τους, θα την χρίσουν εκπρόσωπό τους;- θέλησε να πάρει κεφάλι και να ηγηθεί των ανεξαρτήτων.

Προφανέστατα η κ. Παπακώστα, που αδίκως βάναυσα, αδικαιολόγητα και με την παρέμβαση του πωλητή νανογιλέκων, διεγράφη από τον κ. Μητσοτάκη (όχι από την Νέα Δημοκρατία) διακατέχεται από εκπληκτικό άγχος "να κάνει κάτι".

Μαζί της, προφανέστατα, θα προστρέξουν κι άλλοι και δεν αμφιβάλλουμε. Ωστόσο να θέλει να ηγηθεί μιας τέτοιας πολιτικής κίνησης -και δεν εννοούμε των ανεξαρτήτων- είναι πάνω από τις δυνάμεις της και δεν θα έχει καμία τύχη.

Ως εκ τούτου, πιθανότατα θα αντιλαμβάνεται ότι το νέο κόμμα, που θέλει να δημιουργήσει, μαζί με άλλους, απαιτεί προγραμματισμό, ηγετική ομάδα στην οποία φυσικά θα συμμετέχει, αλλά δεν θα ηγείται και τρίτον πακτωλό χρημάτων (κάποτε πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους) που δεν διαθέτει.

Υπό την έννοια αυτή, καλό θα ήταν να μετράει πολύ τις κινήσεις της και να μην δίνει τροφή με ανόητες και επικίνδυνες πολιτικές πρωτοβουλίες, στην λαχαναγορά της Πειραιώς, να καγχάζει "είδατε γιατί την διώξαμε;".

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να καταλάβει, ότι η διαγραφή σαφώς και αποτελεί αιτία πολέμου, αλλά πιθανότατα άλλοι διαγραφέντες… να τα κατάφερναν καλύτερα από αυτήν. Εκτός κι αν αυτό το άγχος την διακατείχε…. όταν υπέβαλε την πρόταση, που την εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου