Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2018

ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, κα ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ





Άλλο και τούτο…Αυτό ήταν το ΝΕΟ της κας Παπακώστα; Ποίας φύσεως η πάρα φύσιν …Καραμανλική, είναι η ρίζα που σε οδηγεί στον Σύριζα; Το να τα έχεις με τον Κυριάκο φυσιολογικό το βρίσκουμε, ούτε ξέρει που πατά και που πηγαίνει και απομακρύνθηκε από τις ρίζες και την ιδεολογία του κόμματος Φυσιολογικό λοιπόν να μην τον θέλεις, ειδικά εάν σε έχει διαγράψει για μία βλακεία και μισή.

Ωστόσο το να αποδέχεσαι πρόταση του Σύριζα για να γίνεις υφυπουργός, μόνον ως…
δικαίωση του Κυριάκου το βλέπουμε. Μεγάλη βλακεία και πολιτική "αγαρμποσύνη" αγαπητή κα Παπακώστα. Το χειρότερο δεν είναι ότι πήγατε στον Σύριζα, αλλά ότι δικαιώσατε τον Κούλη…Ήμαρτον…Επιπροσθέτως δώσατε επιχειρήματα στους ανεγκέφαλους του Κυριάκου, αφού λειτουργήσατε ως επιβεβαίωση της προπαγάνδας τους, ότι οι Καραμανλικοί στηρίζουν τον Σύριζα. Ανεπίτρεπτη στάση, που φυσικά θα χαρακτηρίζει την πορεία σας, από εδώ και όπερα.

Επί΄της ουσίας; Η τοποθέτηση της Παπακώστα, ως υφυπουργού, έκανε κακάο και στον Σύριζα…Το΄χει δει το έργο ο Καμμένος και όπως έχουμε ξαναγράψει, θα κάνει τα πάντα για να εμφανίζεται Καραμανλικότερος των Καραμανλικών. Αν θα το πετύχει; Oχι φυσικά…

Δεν βρίσκονται καταπικραμένες, απογοητευμένες και θιγμένες, κάθε ημέρα…Φυσικά με αυτά που κάνει ο Καμμένος, κακό στην κυβέρνηση κάνει γιατί απλούστατα τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει να δημιουργηθεί ένα φιλοκαραμανλικό κόμμα, που σίγουρα θα δημιουργούσε προβλήματα στον Κυριάκο, τις μειώνει συνεχώς.

Και φυσικά ενεργεί έτσι ο Καμμένος, αφού γνωρίζει ότι θα μείνει εκτός μετά από την δημιουργία φιλοκαραμανλικού κόμματος…Ωστόσο ….όλα παίζονται…Ακόμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου