Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2018

"ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ"...ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ




Το πλέον απεχθές είδος αρσενικού, είναι εκείνο που εκμεταλλεύεται την θέση του, σε μία μεγάλη επιχείρηση σε έναν οργανισμό και σε οποιαδήποτε θέση αφεντικού, της ακόμα-δυστυχώς-ανδροκρατούμενης κοινωνίας μας, για να πιέσει σεξουαλικά γυναίκες εργαζόμενες. Το είδος αυτό ωμός του απεχθούς αρσενικού, που μόνον ο τίτλος του άθλιου εκβιαστή του ταιριάζει, διαιωνίζεται, όσο υπάρχουν γυναίκες που ...κατόπιν εορτής, θυμούνται την σεξουαλική παρενόχληση.
Περισσότερες από σαράντα σταρ του Χόλιγουντ, έχουν καταγράψει σημεία....
και τέρατα εναντίον τους που συνέβησαν από τρία έως και ...τριάντα χρόνια πριν. Θυμούνται να καταγγείλουν τους βιαστές ή επίδοξους βιαστές τους, αφού πρώτα υπέμειναν τα πάνδεινα και αφού έφθασαν στην κορυφή στο καλλιτεχνικό στερέωμα, κι αφού είτε υπέκυψαν είτε όχι στις ορέξεις των κομπλεξικών αρσενικών, τότε θυμούνται να τους καταγγείλουν.
Ξέχωρα από το γεγονός, που είναι βαθύτατα υποκριτικό, τα θύματα αυτά στην ουσία, διαιώνισαν το είδος των αθλίων αρσενικών, αφού με την σιωπή τους, τους άφησαν ελεύθερους επί έτη και έτη, να συνεχίζουν το απεχθές έργο τους...
Υπό την έννοια αυτή, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί στην παγκόσμια σκηνή, αλλά και στα καθ΄ ημάς κάθε τηρείς και λίγο, κάποιο συμπαθές θύμα ή παρ' ολίγον θύμα, ενθυμείται κατόπιν εορτής τα κατορθώματα ενός κομπλεξικού αρσενικού. Αφού εσιώπησε για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί φοβήθηκε τις επιπτώσεις, άρα "εισέπραξε"από την υποχωρητικότητα ή την σιωπή της, βγαίνει τώρα και ωρύεται, για την χαμένη της τιμή. Αν δεν είναι αυτό υποκρισία, αφού ενέχει στοιχεία δούναι και λαβείν, τότε τι είναι;
Κυρίες με το κάπα κεφάλαιο, είναι αυτές που έπαιξαν την καριέρα τους στην λοταρία, βγάζοντας στον αφρό τους επίδοξους κομπλεξικούς, την ώρα που υπέστησαν τον ψυχολογικό ή πραγματικό βιασμό τους. Δεν νοείται συμπάθεια, απέναντι σε έναν άνθρωπο, που αφού υποστεί τα πάνδεινα εξευτελιστικά, δεν μιλάει για να ανέλθει κοινωνικά επαγγελματικά κι έπειτα αφού περάσουν χρόνια και σταθεί στα πόδια του, ωρύεται για τον δυνάστη του κομπλεξικό αρσενικό.
Υπό την έννοια αυτή οι κυρίες αυτές, διαιώνισαν το είδος των κομπλεξικών αρσενικών και είναι το ίδιο υπεύθυνες, για την μακροχρόνια σιωπή τους, με εκείνα τα αρσενικά, που θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να καταγγείλουν και να τα εξορίσει η κοινωνία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου