Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14, 2018

O KΛΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ




<Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα πρώτα συμπτώματα του νευρικού κλονισμού μοιάζουν με αυτά κάποιας ψυχικής νόσου, σύμφωνα με τον Jackson, όπως αδυναμία διάκρισης του πραγματικού από το φανταστικό (ψευδαισθήσεις και παραισθήσεις)>.


Ποιος λογικός άνθρωπος δεν θα δει ξεκάθαρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το συνονθύλευμα της Πειραιώς, πίσω από την προαναφερόμενη διάγνωση.
Το άσχημο της υποθέσεως είναι πως η ασθένεια ας την ονομάσουμε "συριζίτιδα", έχει σε τέτοιο βαθμό επηρεάσει με την βοήθεια των μέσων παραπληροφόρησης..... τον μέσο νεοδημοκράτη, που δεν βλέπει δυστυχώς πέρα από την μύτη του. Κι αν βλέπει, φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει αρκεί να φύγει ο Σύριζα, εάν:

-Άλλα έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι άλλα λέει σήμερα.
-Άλλα έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης -με αυτόν θα πρέπει να ασχοληθεί ο ιστορικός του μέλλοντος σε τόμους ολόκληρους, διότι είναι το φωτεινότερο παράδειγμα σαλταδόρου, άλλα σήμερα άλλα αύριο, της νεότερης πολιτικής ιστορίας.
-Άλλα έλεγε για τις αδειοδοτήσεις των τηλεοπτικών σταθμών η Νέα Δημοκρατία,  άλλα λέει σήμερα.
-Άλλα έλεγε για τους δημοσίους υπαλλήλους, άλλα λέει σήμερα.
-Άλλα έλεγε πλήθος στελεχών της -με την κ. Μπακογιάννη προεξέχουσα- για τα δάνεια των κομμάτων, άλλα λέει τώρα.
-Άλλα έλεγε για την ονομασία των Σκοπίων, άλλα λέει τώρα.
-Άλλα έλεγε για το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έκανε μεταβολή μετά την στήριξη των Ευρωπαίων στον θίασο του Τσίπρα.
-Άλλα έλεγε για την Δικαιοσύνη -ανεξάρτητη να κάνει την δουλειά της- κι άλλα λέει εάν επιχειρήσει να αγγίξει τα διαπλεκόμενα, στα οποία στηρίζεται.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκεται σε νευρική κρίση και ως φυσικό επακόλουθο της ασθενείας της, αδυνατεί να διακρίνει το πραγματικό από το φανταστικό. Η παραίσθηση όμως αυτή, συμπαρασύρει και ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, που ζει με την ψευδαίσθηση ότι ο θίασος πλησίον της λαχαναγοράς της Πειραιώς, αποτελεί την εναλλακτική λύση εξουσίας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου