Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2018

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…



Αλήθεια, γιατί επιθυμεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κυβερνήσει; Έχει κάποιο όραμα για τον τόπο που είναι πειστικό; Κι αν είναι όλη αυτή η αόριστη μπουρδολογία που παρουσιάζει για πρόγραμμα, πειστική, γιατί έχει μείνει σταθερός στα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας των τελευταίων εκλογών; Γιατί δεν πείθει τους αναποφάσιστους, γιατί είναι τόσο υψηλό το ποσοστό εκείνων που προτιμούν τον "Κανέναν" στις μετρήσεις της κοινής γνώμης; Γιατί, το κυριότερο…η διαφορά του από τον Σύριζα είναι αποτέλεσμα της μείωσης της δύναμης του Σύριζα κι όχι αποτέλεσμα της αύξησης της δυνάμεως της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μετατρέψει την ουσιαστική αντιπολιτευτική δράση ενός κόμματος με παράδοση και ιστορία, σε κραυγές, παραπολιτική, κτυπήματα από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και γελοία επιχειρήματα. Έχει αντικαταστήσει τον ουσιαστικό πολιτικό αντιπολιτευτικό λόγο με φανατισμό και αστειότητες. Γι' αυτό ακριβώς και ασκεί αυτού του είδους την αντιπολίτευση και καλλιεργεί το μίσος εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων. Για να καλύψει την έλλειψη προγράμματος και εκφοράς σοβαρού πολιτικού λόγου, ο οποίος στηρίζεται σε ουσιώδεις προτάσεις και πρακτικές λύσεις.

Αυτός είναι ο ένας τρόπος για να καλύψει τα τεράστια κενά της σημερινής Νέας Δημοκρατίας. Ο δεύτερος τρόπος, είναι η μετάλλαξη της ιστορικής παράταξης.

Ότι πιο άχρηστο, εκτεθειμένο και προκλητικό κοιτά ο Κυριάκος να το μαζέψει στην Νέα Δημοκρατία, που οραματίζεται. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα πρόσωπα, πολιτικά, δημοσιογραφικά στελέχη κλπ που έκαναν κακό στην παράταξη διαχρονικά και κυρίως στο χρονικό διάστημα που κυβέρνησε ο Κώστας Καραμανλής, ο σημερινός "ηγέτης" της Νέας Δημοκρατίας θέλει να τα φέρει στο μαντρί. Όλους αυτούς δηλαδή, που υπονόμευαν μία παράταξη -τα πολιτικά κόμματα έχουν συνέχεια και συνέπεια, δεν αλλάζουν τις βασικές τους αρχές-τους αποκαθιστά, φτύνοντας στην ουσία όλους εκείνους που δέχθηκαν την κάτω από την μέση κριτική τους και υπονόμευσή τους, όλα τα τελευταία χρόνια.

Στην ουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητά από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να τον ψηφίσουν για να φύγει ο Σύριζα και να' ρθει μια άλλη Νέα Δημοκρατία, που εκκολάπτει το αυγό το φιδιού. Για να να' ρθουν δηλαδή στην παράταξη και να συγκυβερνήσουν μαζί του οι : Φώφη Γεννηματά, ο Γιωργάκης Παπανδρέου, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βαγγέλης Βενιζέλος ο …Γρηγόρης Ψαριανός, η Μαρία Σπυράκη, ο Γιαννάκης ο Λοβέρδος, ο …Ανδρέας ο Λοβέρδος, ο Κώστας ο Χρυσοχοΐδης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο... ο.. ο ...κλπ κλπ.

Δηλαδή τι επιθυμει ακριβώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να κάνει; Nα ξεχάσουν όλοι τι έχουν υποστεί απ' όλους αυτούς κι άλλους τόσους που έχουν κάνει κακό για μία ολόκληρη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή, κυρίως…και να τον ψηφίσουν για να δικαιώσουν την άθλια υπονομευτική τακτική τους;

Είναι σίγουρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι δεν θα βρεθεί προ μεγάλης εκπλήξεως στις εκλογές;

Να μην είναι….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου