Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2018

Επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας: Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης! «Ντροπή»




Με οργισμένες αναρτήσεις, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Κουμουτσάκος καταδικάζουν την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας. Οργή και από ΠΑΣΟΚ...


Ομάδα δεκάδων αγνώστων πραγματοποίησαν επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, 15.10.2018, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και αστυνομικοί.


H  Ένωση Αστυνομικών της Αθήνας έχει ήδη προαναγγείλει παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη, 16.10.2018, στο σημείο της επίθεσης, ωστόσο κατακραυγή είχαμε και από τον πολιτικό κόσμο.

Αρχικά το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωσημε την οποία καλεί τις αρμόδιες υπουργούς, Όλγα Γεροβασίλη και Κατερίνα Παπακώστα, «να τους μαζέψουν αλλιώς να τα μαζέψουν και να φύγουν».

Παράλληλα, αντίδραση υπήρξε και από πλευράς Νέας Δημοκρατίας.


Και συγκεκριμένα από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη και τον Επικεφαλής Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Αμφότεροι καταδίκασαν την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας με αναρτήσεις τους στο Twitter, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τονίζει χαρακτηριστικά:
«Δεν είναι Κράτος αυτό! Ντροπή!!!! Περαστικά στα παλικάρια μας, είμαστε μαζί τους«.
Δείτε την ανάρτηση για την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίαςεπίθεση στο ΑΤ Ομονοίας
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Η βία και η ανασφάλεια υπονομεύουν σοβαρά την καθημερινότητα και την ελευθερία μας. Η κυβέρνηση αυτή με την κουλτούρα ανοχής στις συμπεριφορές ανομίας δεν μπορεί να τη διασφαλίσει».
Δείτε την ανάρτηση για την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίαςεπίθεση στο ΑΤ Ομονοίας

Επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας – Το χρονικό

Αρχικά, οι δράστες λίγο πριν από τις 21:00, έριξαν μολότοφ σε ένα βαν της Διεύθυνσης Αστυνομίας, που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της Γ΄ Σεπτεμβρίου με την Βερανζέρου.
Στη συνέχεια έκαναν επίθεση με βόμβες μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν.
Από την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα δύο αστυνομικοί, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά από σπασμένα τζάμια. Οι τέσσερις αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου