Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2018

Μάρτυρας υπεράσπισης σε δίκη καλλιεργητή κλωστικής κάνναβης ο Τσιρώνης «Απαράδεκτη η δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, επειδή κατείχε ταλιατέλες και σαπούνια από βιομηχανική κάνναβη»




Στο πλευρό του Σεραφείμ Κανδύλα, του 56χρονου καλλιεργητή κλωστικής κάνναβης που είχε είχε συλληφθεί επειδή στις αποσκευές και στο σπίτι του είχε καλλυντικά και τρόφιμα με βιομηχανική κάνναβη βρίσκεται οΓιάννης Τσιρώνης....


Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης βρίσκεται στην Κρήτη όπου και θα παραστεί στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης του 56χρονου καλλιεργητή.

Μάλιστα, σήμερα με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook πραγματοποίησε μια ηχηρή παρέμβαση και κάλεσε τους δικαστές να δικαιώσουν τον άνδρα.

Υπενθυμίζεται πως η νομοθεσία έχει πλέον τροποποιηθεί και η καλλιέργεια και παραγωγή προϊόντων με την κλωστική κάνναβη είναι νόμιμη, υπό αυστηρές προϋποθέσεις και όρους μεταξύ των οποίων και το ότι η περιεκτικότητα των προϊόντων στην ουσία τετραυδροκανναβινόλη (THC) να είναι μικρότερη του 0,2%.


Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/martyras-yperaspisis-se-diki-kalliergiti-klostikis-kannavis-o-tsironis/#ixzz5Tz0qLqxM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου