Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2018

Αντίποινα για τον θάνατο του Ζακ «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας





Κάηκαν πέντε σταθμευμένα ΙΧ, τρία υπηρεσιακά οχήματα του Αστυνομικού Τμήματος και ένα βανάκι μεταγωγών
Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, δύο υπέστησαν αναπνευστικά προβλήματα και δύο τραυματίστηκαν από θραύσματα τζαμιών
Εικόνες καταστροφής στο φως της ημέρας...

Επίθεση με χαρακτηριστικά αντιποίνων «βλέπουν» αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και συνδέουν τα χθεσινά γεγονότα στο ΑΤ Ομονοίας με τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, στις 25 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται, ότι δέκα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ ομάδα 50 κουκουλοφόρων επιτέθηκε αιφνιδιαστικά εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος επί της οδού Βερανζέρου με βόμβες μολότοφ και πέτρες και στη συνέχεια διέφυγε προς τα Εξάρχεια.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να παραδοθούν στις φλόγες πέντε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα, τρία υπηρεσιακά οχήματα του Αστυνομικού Τμήματος και ένα βανάκι μεταγωγών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών επί της Πλατείας Λαυρίου, ενώ μαύρισμα υπέστη από βόμβα μολότοφ και η σκοπιά του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας.

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, δύο υπέστησαν αναπνευστικά προβλήματα και δύο τραυματίστηκαν από θραύσματα τζαμιών. Διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, ενώ από τις έρευνες που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων, δεν υπάρχει ενημέρωση για τυχόν προσαγωγές μέχρι στιγμής.




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/antipoina-gia-ton-thanato-toy-zak-vlepei-i-elas-piso-apo-tin-epithesi-sto-at-omonoias/#ixzz5U5Nzfc2F

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου