Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2018

KYΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;




Είναι απορίας άξιο, το πως επιχειρούν τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης, να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο. Η προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, δεν είχε σχέση μόνον με την "ποιότητα" (για να θυμηθούμε και μία προσφιλή λέξη, του εξαφανισμένου Κ. Σημίτη) του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, σημερινό ΚΙΝΑΛ, αλλά και με την ίδια την στρατηγική χάραξη μια πορείας της Νέας Δημοκρατίας, του κ. Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ή τέλος πάντων αυτούς του συνονθυλεύματος που αυτοαποκαλείται Νέα Δημοκρατία, όλα τα χρόνια της θητείας του, δεν έκρυψε ποτέ την συμπάθεια του και την αποδοχή του, απέναντι σε όλα αυτά τα πολιτικά πρόσωπα που...παίρνουν σειρά για τον Κορυδαλλό.

Ναι μεν το ΚΙΝΑΛ δέχθηκε ένα σκληρό πλήγμα, από την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, αλλά το ίδιο ισχυρό ήταν το κτύπημα που δέχθηκε και η αξιοπιστία και η στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας, του κ. Μητσοτάκη. Με αυτούς, θα συγκυβερνήσει ο κ. Μητσοτάκης;

Η χάραξη μιας πορείας βίου παράλληλου με το ΠΑΣΟΚ, οδήγησε την Νέα Δημοκρατία υπόλογη στα σιβηρικά νούμερα του Αντώνη Σαμαρά.

Είναι σαφές, ότι ένας γνήσιος νεοδημοκράτης, δεν μπορεί να μην σκέφτεται την επανάληψη της ίδιας ιστορίας, της συγκυβέρνησης με το ΚΙΝΑΛ της κ. Γεννηματά.

Και η προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, τον κάνει ακόμη περισσότερο να προβληματίζεται με τον στραβό δρόμο,  που έχει λάβει η ηγεσία του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνον συμπορεύεται με όλους τους υβριστές του Κώστα Καραμανλή, αλλά και επιθυμει να βάλει τους γόνους τους και τους συγγενείς τους, στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Από την άλλη, επιχειρεί μέσω των γνωστών προπαγανδιστικών μεθόδων των εταιριών δημοσκοπήσεων, να μας πείσει τελευταία -τυχαίο; -ότι θα κερδίσει και την αυτοδυναμία...
Τέτοιο θαύμα θα γίνει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πορεύεται σε έναν δρόμο πολύ μοναχικό. Το ότι τα μέσα ενημέρωσης που τον στηρίζουν -και αποτελούν το ογδόντα τοις εκατό των ΜΜΕ ηλεκτρονικών και εντύπων- ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, δεν σημαίνει ότι έχει κερδίσει και το παιγνίδι.

Πόσο μάλλον όταν η αξιοπιστία των μέσων αυτών, σύμφωνα με τελευταία διεθνή έρευνα, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις παγκοσμίως (ακόμα και το δελτίο ειδήσεων του "αξιόπιστου"  Σκάι πέφτει συνεχώς) .

Έτσι το ερώτημα, προβάλλει πλέον επιτακτικά, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές:
Mε αυτούς θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να συγκυβερνήσει;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου