Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2018

ΟΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ





Συνεχείς αδιανόητες γκάφες. Ποιος τις αναδεικνύει; Κανείς. Έτσι οι νεοδημοκράτες ζούνε στον λήθαργό τους. Είναι προκλητική η συμπεριφορά του εκδοτικού χώρου. Που φέρει ευθύνη για την ψεύτικη απεικόνιση της πραγματικότητας. Υποπίπτουν οι εκδότες στο ίδιο σφάλμα που έκαναν στο ΜΕGA. Που απαξιώθηκε εξαιτίας του μονομερούς και άθλιου φανατισμού του, των συνεχών ψεμμάτων του και της άθλιας αντιμετώπισης των δήθεν αντιπάλων του. Το ίδιο πράττουν και τώρα οι εκδότες. Ορισμένοι (Μαρινάκης), φαίνεται ότι… ξυπνάνε σιγά σιγά. Βλέπουν ότι η σταδιακή, αλλά με γεωμετρική πρόοδο απαξίωση του Σύριζα, δεν οδηγεί σε λύση στα προβλήματά τους, αντίθετα τα οξύνει. Ταυτόχρονα με τον τρόπο που γίνεται διαμορφώνει αντιστάσεις στην ελληνική κοινωνία.

Ο Αλαφούζος, ακόμη να καταλαβει ότι η παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων, επειδή έχει σχέση με το Μητσοτακέικο, δεν αποτελεί μαύρο πανί. Μαύρο πανί αποτελούν οι γραφικοί τύποι που ξυπνούν κάθε πρωί, με εφιάλτη τον Σύριζα. Τήρησε κάποιες ισορροπίες, βρε Γιαννάκη καλό μου παιδί. Ο συγχωρεμένος ο Αρίστος, μεγάλος μάστορας, ήξερε τι έκανε…. αλλάζοντας τους διευθυντές σαν τα πουκάμισα και την γνώμη του…. για τους πολιτικούς …ομοίως.

Ας τσακίζουν στην κριτική τον Σύριζα. Αυτός είναι ο ρόλος τους. Όχι όμως με ψέμματα, υπερβολές και εμμονές, που καταντούν μονότονες και οδηγούν τα δελτία ειδήσεων στο ναδίρ. Κανείς δεν έχασε με την αντικειμενικότητα και τις ίσες αποστάσεις. Όχι όμως επειδή θέλουν να φύγει ο Σύριζα, να αναγορεύουν έναν πολύ λίγο σε ηγετικές ικανότητες και πολιτικό ένστικτο πολιτικό, ως σωτήρα.

Τι θα γινόταν εξαρχής εάν ο εκδοτικός χώρος είχε αναδείξει το θέμα του κατηγορούμενου για παιδεραστία Γεωργιάδη, τον οποίο ο Μητσοτάκης τοποθέτησε επικεφαλής στον πολιτικό σχεδιασμό. Φαντασθείτε να το έκανε αυτό ο …Καραμανλής π.χ. τι θα γινόταν. Άκρα του τάφου σιωπή, αν και η επιλογή του Κυριάκου τότε, ήταν ενδεικτική για το τι θα επακολουθήσει.

Τι θα γινόταν εάν ο εκδοτικός χώρος, αναρωτιόταν, ρε παιδιά, δεν σταματάτε την άθλια αυτή αντιπολιτευτική πολιτική του μηδενισμού, που όλο εκλογές βλέπετε, αλλά εκλογές δεν έρχονται;

Τι θα γινόταν εάν ο εκδοτικός χώρος, έβγαζε από τα κιτάπια του τι έλεγαν όλοι οι επιφανείς της Νέας Δημοκρατίας για την ονομασία των Σκοπίων.

Τι θα γινόταν, εάν υπενθύμιζε κάποιος, ποια ήταν η θέση της Νέας Δημοκρατίας, για τον διαχωρισμό Εκκλησίας Κράτους. Κι όμως δεν υπενθυμίζει κι ούτε αναφέρει πως αφού η Νέα Δημοκρατία αιφνιδιάστηκε, στην συνέχεια είπε "ακολουθείτε το δικό μας πρόγραμμα"…αμέσως μετά άλλαξε στάση και υπονομεύει κάθε προσπάθεια.

Τι θα γινόταν εάν κάποιος υπενθύμιζε συνεχώς την στάση και τα …στοιχήματα που έβαζαν νεοδημοκράτες βουλευτές, ότι δεν υπαρχει ούτε μια περίπτωση, να μην κοπούν οι συντάξεις…Στοιχήματα που υιοθετούσαν αμέσως τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια τους.

Τι θα γινόταν εάν υπενθύμιζε κάποιος στον επιπόλαιο Μητσοτάκη, ότι στις περισσότερες σοβαρές περιπτώσεις σκανδάλων, όπως τα δομημένα ομόλογα και το Βατοπέδι ο Καραμανλής δικαιώθηκε και θα έπρεπε κι αυτός, να πει μια κουβεντούλα για όλα αυτά.

Τι θα γινόταν εάν ο εκδοτικός χώρος αντικειμενικά, παρουσίαζε κάθε κοινοβουλευτική παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη…Πως θα την χαρακτήριζε, που από γκάφα σε γκάφα πηγαίνει.

Τι θα γινόταν εάν ο εκδοτικός χώρος επέμενε στο ότι με Τατσόπουλο και λοιπούς συγγενείς δεν γίνεται χωριό Κυριάκο ή διώξτους ή φύγε.

Τι θα γινόταν εάν η Νέα Δημοκρατία αντιμετώπιζε την Δικαιοσύνη, όχι ως υποχείριο της κυβέρνησης, αλλά ως ανεξάρτητο πυλώνα Δημοκρατίας, όπως και είναι. Ποτέ άλλοτε εναντίον των δικαστικών λειτουργών και ειδικά από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, δεν έχουν εκτοξευθεί τέτοιες ύβρεις.

Τι θα γινόταν εάν ο εκδοτικός χώρος, προέβαλλε όπως άλλωστε θα έπρεπε, τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας επί Κούλη; Τα χρέη αυξήθηκαν και ο δύστυχος Έλληνας πολίτης, πολλές φορές νεοδημοκράτης, πηγαίνει στην φυλακή για πενήντα χιλιάρικα και η Νέα Δημοκρατία, εξακολουθεί να ξοδεύει και της κανουν κι ευκολίες να πληρώσει τα εκατομμύρια που χρωστάει. Γιατί ρε εκδότες;

Τι θα γινόταν εάν κάποιος αρχηγός κόμματος, έδινε το χρίσμα σε μία από τις τρεις μεγάλες πόλεις για την δημαρχία, σε έναν υποψήφιο και ο υποψήφιος, αφού ανακοίνωνε ότι θα κατέβει, στο τέλος το έπαιρνε πίσω, γιατί προφανώς ο Κυριάκος δεν είχε…συνεννοηθεί με εκείνους που έπρεπε…Τι ρεζιλίκι, τι θα γινόταν από τον εκδοτικό χώρο, εάν ζούσαμε σε άλλους καιρούς.

Τι θα γινόταν εάν ο εκδοτικός χώρος, ξεκαθάριζε στον νεοδημοκράτη, ότι αυτά που ήξερε τέρμα. Πάτωσε η Νέα Δημοκρατία επί Σαμαρά; Θα το ξανακάνει ο Κούλης, αυτό ετοιμάζει, με το σημερινό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και μάλιστα γι' αυτό δεν βγάζει άχνα για τις αθλιότητες της Γεννηματά κι άλλων …ελευθέρων πολιτικών, εναντίον του Καραμανλή.

Τι θα γινόταν από τον εκδοτικό χώρο, εάν υπηρχε διάθεση αυτοκριτικής; Δεν βλέπουν ότι ο μπούλης δεν τραβάει; Δεν βλέπουν τις συνεχείς γκάφες του; Δεν αντιλαμβάνονται ότι θα…τους πάρει μαζί του; Mε την μέθοδο να κρύβουν συνεχώς τις γκάφες του, τον κάνουν χειρότερο και επικίνδυνο. Κάνουν κακό όχι μόνον σε μια παράταξη, αλλά στην χώρα την ίδια.

Κάποια στιγμή πολλοί θα έπρεπε να σκεφθούν την …μοίρα του Mega. Το τι έλεγαν όλοι οι κύριοι και οι κυρίες, με επιτακτικό προστακτικό ύφος, από το άλλοτε μεγάλο κανάλι και πόσο μακρυά από την δική τους αλήθεια,αποδείχθηκε ότι ήταν η πραγματικότητα. Δεν διδάχθηκαν τίποτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου