Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2018

Τραμπ προς καραβάνι μεταναστών: Migrants go home!




"Πηγαίνετε σπίτι σας!" διεμήνυσε το βράδυ της Κυριακής προς τους μετανάστες σε μήνυμά του στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ,

Την οργισμένη αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ προκαλεί το καραβάν....με χιλιάδες μετανάστες που έχει φτάσει στην Τιχουάνα του Μεξικού διασχίζοντας περίπου 4.300 χιλιόμετρα από την Κεντρική Αμερική.

Σε μήνυμά του στο Twitter το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος των ΗΠΑ διεμήνυσε ότι δεν θα ανεχθεί την «εισβολή» των μεταναστών, κατηγορώντας τους μάλιστα για «εγκλήματα» που προκαλούν.

«’Ο δήμαρχος της Τιχουάνα, στο Μεξικό, μόλις ανέφερε ότι ‘’η πόλη δεν είναι καλά προετοιμασμένη για να διαχειριστεί τόσους πολλούς μετανάστες, και για να διαχειριστούν τις εκκρεμότητες μπορεί να χρειαστούν 6 μήνες’’. Ομοίως, οι ΗΠΑ δεν είναι καλά προετοιμασμένες για αυτή την εισβολή και δεν θα την ανεχθούν. (Οι μετανάστες) προκαλούν το έγκλημα και μεγάλα προβλήματα στο Μεξικό. Πηγαίνετε σπίτι σας!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, που βλέπει το καραβάνι των μεταναστών να έχει φτάσει προ των πυλών των ΗΠΑ.




Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/389875/trab-pros-karavani-metanaston-migrants-go-home-/#ixzz5XF9NgG1R
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου