Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13, 2018

Έγκλημα στη Ρόδο: «Για να λειτουργήσει ερωτικά έπρεπε να γίνει βίαιος» αποκαλύπτει πρώην σύντροφος του 21χρονου





«Για να λειτουργήσει ερωτικά έπρεπε να γίνει βίαιος», αποκαλύπτει η πρώην σύντροφος του 21χρονου Ροδίτη που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Η ίδια μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη σχέση που είχε με τον κατηγορούμενο, το πώς της συμπεριφερόταν, αλλά και την ανάγκη του να γίνει βίαιος στις ερωτικές τους συνευρέσεις.
“Πριν τρία χρόνια ήμασταν για κάποιους μήνες μαζί, αργότερα χωρίσαμε και πριν 1,5 χρόνο τον συνάντησα ξανά σε μια προσπάθεια να τα ξαναβρούμε, αλλά αυτό δεν έγινε τελικά”, αποκάλυψε η πρώην σύντροφος του 21χρονου Ροδίτη.

Μιλώντας για το πώς ήταν αρχικά η σχέση τους, η κοπέλα ανέφερε: “Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ. Δεν ήξερα το παρελθόν του ή τι χαρακτήρας ήταν. Με εμένα ήταν προστατευτικός και δεν υπήρχαν εντάσεις στη σχέση μας… Ήταν σε λογικό πλαίσιο ζηλιάρης. Δεν νευρίαζε ποτέ μαζί μου”.

Όσον αφορά, όμως, την ερωτική τους ζωή, η κοπέλα αναφέρει: “Το να είναι βίαιος ήταν χαρακτηριστικό για την ερωτική του ζωή. Ποτέ δεν έκανε κάτι που δεν ήθελα. Καταλάβαινε πότε να σταματήσει.”

Ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει εξάλλου τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούσε να προσεγγίσει κοπέλες.



Σημειώνεται ότι ο 21χρονος εμπλέκεται σε τροχαίο που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό πρώην αθλητή της εθνικής ομάδας πάλης.

Σύμφωνα με το δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας, το τροχαίο ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται ο κατηγορούμενος για τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας συνέβη την 08/06/2018 και ώρα 17.00 εντός του οικισμού Πεύκων Λινδίων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δελτίο, ο αθλητής της πάλης Χρήστος Κελετζιάν κινούνταν με την βέσπα του με κατεύθυνση από Ε.0 Λάρδου- Λίνδου προς την οδό Πεύκων όταν συγκρούστηκε μετωπικά με μια μηχανή μάρκας Yamaha, οδηγός της οποίας ήταν ο 21χρονος.

Ως αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί από την μηχανή, να σπάσει και τα δυο ζυγωματικά του προσώπου του και να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα. Υπεβλήθη σε λεπτεπίλεπτη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του τοποθετηθούν λάμες τιτανίου.

Ο αθλητής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις χωρίς να έχει προσδιοριστεί η επάνοδός του, χάνοντας και ένα συμβόλαιο που αφορά σε αθλητικές επιδείξεις στο Λος Αντζελες, το οποίο θα του απέφερε ένα σεβαστό ποσό.

Στον εισαγγελέα ο πρώην διευθυντής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου

Στο μεταξύ χθες το πρωί ο πρώην διευθυντής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου, κ. Ελευθέριος Παυλής επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, συνοδευόμενος από τον συνήγορο του κ. Κώστα Κυπραίο για να καταγγείλει ότι δέχτηκε φραστική επίθεση ως και απειλές από τον πατέρα του 21χρονου μετά από δηλώσεις που έκανε για την συμπεριφορά του στο σχολείο σε κανάλι των Αθηνών.

Μιλώντας στην τηλεόραση του STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο κ. Παυλής υποστήριξε πως ο μαθητής είχε μείνει από απουσίες (είχε παραπάνω από 400) κι έτσι τον Μάρτιο του 2013 σταμάτησε το σχολείο. Επίσης κάποτε ο φερόμενος ως δράστης είχε διαπληκτισμό με άλλον μαθητή, βγήκαν τα μαχαίρια, τους έστειλε στην αστυνομία και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους γονείς του, εκείνοι έδειξαν άρνηση.

Συγκεκριμένα ο διευθυντής του σχολείου τόνισε: «Μια βραδιά, είχαν μαχαιρωθεί έξω από το σχολείο μ’ έναν άλλο Αλβανό. Κάλεσα την αστυνομία και πήγαν αυτόφωρο. Είχα καλέσει τότε τους γονείς του 21χρονου και ήταν αρνητικοί… ότι το παιδί τους είναι μια χαρά», εξηγεί ο ίδιος και προσθέτει: «Ήμουν πολύ τυχερός που έφυγε».

Μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του ΕΠΑΛ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο 21χρονος τότε, «είχε απώλεια συνείδησης και ότι το έπαιζε “Δον Ζουάν”».


Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου