Παρασκευή, Ιανουαρίου 11, 2019

Καραμανλής: Ο Δ.Σιούφας υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια τη Δημοκρατία-Μητσοτάκης: Ηταν σπουδαίος πολιτικός και σπάνιος άνθρωποςΤη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα, εξέφρασε με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Ειδικότερα, ο κ. Καραμανλής έκανε την εξής δήλωση:

«Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ το στενό μου φίλο, επί χρόνια πολύτιμο συνεργάτη και ξεχωριστό άνθρωπο, Δημήτρη Σιούφα. Υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια τη Δημοκρατία και το δημόσιο συμφέρον, κερδίζοντας το σεβασμό των συναγωνιστών και την εκτίμηση των πολιτικών του αντιπάλων. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Μητσοτάκης για τον θάνατο Σιούφα: Ηταν σπουδαίος πολιτικός και σπάνιος άνθρωπος

Την θλίψη του για τον θάνατο του Δημήτρη Σιούφα εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Δημήτρης Σιούφας υπήρξε ένας σπουδαίος πολιτικός και ένας σπάνιος άνθρωπος που ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και την ποιότητά του» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας πως «για πολλά χρόνια υπηρέτησε την χώρα, την παράταξή μας και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καρδίτσα».

Ο Δημήτρης Σιούφας, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ «άφησε πίσω του σημαντικό έργο σε όλα τα υπουργεία από τα οποία πέρασε και άσκησε υποδειγματικά τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Βουλής, κερδίζοντας την εκτίμηση όλου του πολιτικού κόσμου».

Για να καταλήξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η είδηση του θανάτου του μας γεμίζει όλους με θλίψη και ιδιαίτερα όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του.

Εκ μέρους όλης της Νέας Δημοκρατίας, τον αποχαιρετώ με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για όλα όσα προσέφερε. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου