Τετάρτη, Ιανουαρίου 16, 2019

«Σπόντα» Δανέλλη σε Θεοδωράκη: Με σιγοντάρισμά σου το Ποτάμι έχει συνέταιρο τη ΝΔ VIDEO





«Ότι δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δεν σημαίνει ότι προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ»


Την απόφασή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση υπεραμύνθηκε ο πρώην -πλέον- βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης κατά την ομιλία του στη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή.

«Ότι δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δεν σημαίνει ότι προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ», διεμήνυσε ο κ. Δανέλλης και τόνισε ότι «η πολιτική είναι απλή όταν ξέρεις τι θέλεις, όταν είσαι συνεπής στις αρχές σου».

«Αν δεν υπάρχει η σημερινή κυβέρνηση, δεν υπάρχει συμφωνία για να έρθει», υπογράμμισε και απευθυνόμενος στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, είπε ότι ο ίδιος παραμένει σταθερός στις απόψεις του. Καταλόγισε, δε, στον κ. Θεοδωράκη, ότι το Ποτάμι «με το δικό σου σιγοντάρισμα» έχει συνέταιρο τη ΝΔ.

Είπε επίσης ότι η σχέση του με το Ποτάμι «είχε καταστεί ληξιπρόθεσμη» από το τελευταίο συνέδριο, ενώ απευθυνόμενος στους βουλευτές του Ποταμιού και αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, είπε: «Εύχομαι να μην κάνετε ούτε το έγκλημα, ούτε το λάθος».

Τέλος, ο κ. Δανέλλης τόνισε ότι «η συμφωνία των Πρεσπών είναι επωφελής για την πατρίδα, αλλά η κοινωνία φαίνεται έχει κατεβάσει ρολά στη λογική».

Το βίντεο από την ομιλία του:


:







Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/sponta-danelli-se-theodoraki-me-sigontarisma-soy-to-potami-echei-synetairo-ti-nd/#ixzz5cn0Fni8U

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου