Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2019

Υπόθεση Τζήλου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 28χρονος – «Άνοιξαν» 24 τηλέφωνα με τρία βουλεύματα





Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ο 28χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα κάθε 1η του μήνα.

Ο φερόμενος ο ένας εκ των δραστών οδηγήθηκε στον ανακριτή Λάρισας την Παρασκευή (9/2) και πήρε διορία για να απολογηθεί. Αυτό έγινε τη Δευτέρα (11/2). Ο 28χρονος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την πολύκροτη υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή, εμφανίστηκε αυτοβούλως, συνοδεία του δικηγόρου του στους αστυνομικούς όπου και παραδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο δεύτερος εκ των φερόμενων δραστών, για τον οποίο έχει εκδοθεί, επίσης – διεθνές – ένταλμα σύλληψης, παραμένει στο εξωτερικό, όπου έχει διαφύγει. Για τον ξυλοδαρμό υπάρχει και τρίτος δράστης, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία.

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, τρία διαφορετικά βουλεύματα μέσα σε ένα 15ήμερο απαιτήθηκαν για την υπόθεση ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου. Αυτό έφερε στο φως της δημοσιότητας το «dikisports.blogspot.com».

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δημοσίευμα, οι έρευνες των αρχών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Θανάση Τζήλου είναι εξονυχιστικές και απολύτως μεθοδικές, έχοντας εκδοθεί μάλιστα τρία βουλεύματα μέσα σε διάστημα 15 ημερών.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λάρισας χρειάστηκε να γνωματεύσει τρεις φορές για ισάριθμα βουλεύματα άρσεων τηλεφωνικού απορρήτου: Στις 27/12, στις 4/1 και στις 11/1. Συνολικά η αστυνομική προανάκριση προχώρησε στο «άνοιγμα» 24 τηλεφωνικών αριθμών.




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/sports/ypothesi-tziloy-eleytheros-me-perioristikoys-oroys-o-28chronos-anoixan-24-tilefona-me-tria-voyleymata/#ixzz5fEQnQIgb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου