Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20, 2019

Χύτρα που βράζει» το ΚΙΝΑΛ – «Καρφιά» Γρηγοράκου κατά Παπανδρέου





Δεν φαίνεται να αργεί ο «εμφύλιος»


Δεν είναι μόνο οι μαζικές αποχωρήσεις από το ΚΙΝΑΛ που προκαλούν «πονοκέφαλο» στη Φώφη Γεννηματά, αλλά και το βαρύ κλίμα που επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη, με στελέχη που ανήκουν σε διαφορετικές «φράξιες» να είναι έτοιμα να τα βάλουν το ένα με το άλλο.

Του λόγου το αληθές αποδεικνύεται από τα σημερινά «καρφιά» του Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος μιλώντας στον «Παραπολιτικά 90.1 Fm» ανέφερε δύο φορές πως «δεν μπορεί να ανήκει στον ίδιο χώρο» με τον Γιώργο Παπανδρέου, αν ο πρώην πρωθυπουργός έχει κάνει συμφωνίες με τον Αλέξη Τσίπρα, στον βωμό της ενότητας των προοδευτικών δυνάμεων.

«Το να ακούω σενάρια ότι έχουν γίνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με τον Τσίπρα και όλα αυτά, αν έχει γίνει κάτι τέτοιο δεν μπορώ να είμαι στον ίδιο χώρο με τον Γιώργο Παπανδρέου», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγοράκος.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις πληροφορίες που θέλουν τον κ. Παπανδρέου να σκέφτεται να παραστεί στην εκδήλωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στις 4 Μαρτίου στην Αθήνα, την οποία «μποϊκοτάρει» το Κίνημα Αλλαγής, λόγω της παρουσίας του Δημήτρη Παπαδημούλη και της Λούκας Κατσέλη στο πάνελ των ομιλητών, μαζί με τον Ούντο Μπούλμαν, ο κ. Γρηγοράκος είπε:

«Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας, δεν κρατάμε κανέναν όποιος πάει σε εκδηλώσεις οι οποίες είναι αντίθετες με το κόμμα δεν έχει θέση στο κόμμα».

Για την ιστορία, κεντρικός ομιλητής είναι ο Ούντο Μπούλμαν, ο οποίος ηγείται της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών, κάτι που δεν φαίνεται να πολυαπασχολεί το ΚΙΝΑΛ…




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/chytra-poy-vrazei-to-kinal-karfia-grigorakoy-kata-papandreoy/#ixzz5g0rfttet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου