Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20, 2019

Τι ανακάλυψε ο Κλουζώ-Υποφάντης... Γελάει μαζί του όλο το ίντερνετ... VIDEO




And the Pulitzer goes to… Υποφάντης – Πήγε για ανάληψη 100.000 ευρώ από ΑΤΜ
Σε τόση εκτίμηση έχουν τη νοημοσύνη των τηλεθεατών τους


Πολλά ακούστηκαν και ακόμα περισσότερα γράφτηκαν για το δάνειο των 100.000 ευρώ που πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, το οποίο τελικά αποδείχθηκε «καθαρό» όπως η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδοςπαραδέχθηκε.


Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε συγκεκριμένους «δημοσιογράφους» να «τεντώσουν» σε τέτοιο σημείο το εν λόγω θέμα, δείχνοντας το πόσο υποτιμούν τη νοημοσύνη των τηλεθεατών τους.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί το «ρεπορτάζ» του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Νίκου Υποφάντη, ο οποίος προκειμένου να δείξει ότι δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να πάρει δάνειο 100.000 ευρώ, προσπάθησε να κάνει ισόποση… ανάληψη από ΑΤΜ.

Όπως είναι φυσικό, το μηχάνημα «πέταξε» μήνυμα ότι το ποσό της ανάληψης δεν είναι επιτρεπτό. Και τότε ο «δημοσιογράφος» αρκέστηκε στο να κουνήσει με θεατρικό τρόπο τα δάχτυλά του μπροστά από την οθόνη.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν ή δεν τον θυμούνται, είναι ο ίδιος «δημοσιογράφος» που δεν δίσταζε να εκδηλώσει την απογοήτευσή του όταν διαδηλωτές δεν κατάφερναν να προσεγγίσουν ομιλία του πρωθυπουργού.

Πρόκειται επίσης για τον ίδιο δημοσιογράφο που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Αποστολάκη ότι «πούλησαν τη μισή Κύπρο».

Και για το τέλος αφήνουμε το καλύτερο: Το περιστατικό που κόντεψε να του χαρίσει το Πούλιτζερ αυθόρμητου ρεπορτάζ, το οποίο έκανε στην πλατεία Συντάγματος κατά τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης του συλλαλητηρίου από τον ΣΚΑΪ.

Το σχετικό απόσπασμα:










Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/and-the-pulitzer-goes-to-ypofantis-pige-se-atm-na-kanei-analipsi-100-000-eyro/#ixzz5g57h0pzf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου