Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019

Τι είπαν η Δούρου με τον Κόκκαλη.....προεκλογικό τετ-α-τετ στο Μικρολίμανο...
Τα ζητήματα της γαλάζιας ανάπτυξης, της υγιούς επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της...
εξωστρέφειας, στο πλαίσιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου και του προωθητικού ρόλου... που μπορεί να παίξει η τοπική αυτοδιοίκηση, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης «Κόσμος», Πέτρος Κόκκαλης, στο Μικρολίμανο, στον Πειραιά.

Η μέχρι σήμερα συνεργασία τους για την ανάδειξη του Πειραιά σε κέντρο της Γαλάζιας οικονομίας στη νοτιοανατολική Μεσόγειο και η πορεία των έργων, που μέσω αυτής της συνεργασίας, ωρίμασαν και εξασφάλισαν χρηματοδότηση είτε μέσω του ΠΕΠ Αττικής είτε μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής, βρέθηκαν επίσης στην ατζέντα της συζήτησης.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του Πέτρου Κόκκαλη ως δημοτικού συμβούλου, με ευθύνη του εκπονήθηκε η Στρατηγική Γαλάζιας Ανάπτυξης 2018-2024 της πόλης του Πειραιά, ενώ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, προωθήθηκε το Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη στον Πειραιά, προϋπολογισμού 1,8 εκατομμυρίου ευρώ – ένας πρωτοπόρος σχεδιασμός σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου