Πέμπτη, Απριλίου 18, 2019

Έρχονται αυξήσεις «φωτιά» – Τα τρία ευρώ θα αγγίξει το σουβλάκι από την Πρωτομαγιά






Σημαντικές αυξήσεις, που μπορεί να είναι από 10% έως και 15%, θα δουν οι «φίλοι» του σουβλακίου στην τιμή του αγαπημένου τους φαγητού από την Πρωτομαγιά, όπως ανήγγειλαν το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου ιδιοκτήτες ψητοπωλείων και μέλη του Σωματείου των Ψητοπωλών που θα ιδρυθεί το επόμενο διάστημα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ψητοπώλες αδυνατούν να απορροφήσουν την αύξηση στην τιμή του κρέατος, η οποία αγγίζει πολλές φορές και το 30% και έτσι οι αυξήσεις, όπως λένε, είναι αναπόφευκτες προκειμένου να προστατευτεί η ποιότητα του προϊόντος.

Όπως ένας ψητοπώλης, το ποσοστό της αύξησης «θα είναι στο 10% με μάξιμουμ 15%. Ένα μεγάλο κομμάτι πάλι θα το απορροφήσουμε εμείς. Θα είναι κοντά στα τρία ευρώ. Δεν νομίζω ότι θα το φτάσουμε. Από 1η Μαΐου λογικά θα την ξεκινήσουμε. Ήδη 45 μέρες τώρα την αύξηση αυτή την έχουμε απορροφήσει».

Παράλληλα τόνισε ότι όλα τα ψητοπωλεία θα πρέπει να αλλάξουν τις τιμές γιατί η αύξηση έχει γίνει σε όλους. «Αν δεν αλλάξουμε τις τιμές μας η ποιότητα μας δεν θα αυτή που είναι τώρα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την έντονη δυσαρέσκεια που θα προκληθεί, απάντησε πως «ο καταναλωτής δε θα στεναχωρηθεί. Θα στεναχωρηθεί αν δεν υπάρχει ποιότητα στο προϊόν που θα πάρει. Εμείς θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει αυτή η ποιότητα γι’ αυτό ετοιμαζόμαστε να κάνουμε κάποιες αυξήσεις. Για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε το προϊόν μας».

(Με πληροφορίες από skai.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου