Παρασκευή, Μαΐου 10, 2019

Δήμος Φιλοθέης -Ψυχικού: Όλα δείχνουν νίκη του Παντελή Ξυριδάκη από την πρώτη Κυριακή


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Την Τετάρτη 8 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία τα εγκαίνια του «πράσινου» εκλογικού κέντρου της «Συμμαχίας Πολιτών» στο Νέο Ψυχικό. Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού και επικεφαλής του συνδυασμού κ. Παντελής Ξυριδάκης παρουσίασε την ομάδα των υποψηφίων καθώς και το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Πολιτών» για το Νέο Ψυχικό.



Η «Συμμαχία Πολιτών» καινοτόμησε για μια ακόμη φορά, είπε «όχι» στη ρύπανση και με σεβασμό στο περιβάλλον δημιούργησε ένα εναλλακτικό προεκλογικό κέντρο το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις των πολιτών. Διαμόρφωσε μια οικοδομή με οικολογικό τρόπο και τη μετέτρεψε σε σημείο συνάντησης με τους ψηφοφόρους της.




Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού και επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» κ. Παντελής Ξυριδάκης έστειλε μήνυμα ενότητας και ζήτησε καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή για να παραμείνει ο Δήμος ισχυρός και αποτελεσματικός.

Δήλωσε υπερήφανος για όσα επετεύχθησαν τα προηγούμενα χρόνια με σκληρή δουλειά, παρά τις αντιξοότητες, αξιοποιώντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Αναφέρθηκε στη μετατροπή του πλεονάσματος σε κοινωνικό μέρισμα, στη μείωση των δημοτικών φόρων, στην προστασία του οικιστικού χαρακτήρα της πόλης, στη διαρκή αναβάθμιση του πράσινου που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητάς της, στην ανάδειξη του Δήμου σε πρωταθλητή Ανακύκλωσης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο κ. Ξυριδάκης παρουσίασε μια σειρά έργων που στόχο έχουν να αλλάξουν το πρόσωπο της πόλης. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην τοποθέτηση φωτισμού led χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης και υψηλότερης απόδοσης σε όλες τις γειτονιές και τους κοινόχρηστους χώρους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο και τους δημότες.

Στην εφαρμογή συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην περιοχή του Φάρου Νέου Ψυχικού με δωρεάν στάθμευση για το μόνιμο κάτοικο και με χαμηλό αντίτιμο για τον επισκέπτη. Στη σταδιακή εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας, με εφαρμογή των τεσσάρων ρευμάτων συλλογής απορριμμάτων και περαιτέρω προώθηση της ανακύκλωσης, καθώς και διαλογής στην πηγή.

Τέλος, ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» τόνισε ότι η παράταξη είναι έτοιμη να συνεχίσει με την ίδια δύναμη, ευθύνη και αποφασιστικότητα τις προσπάθειές της ώστε ο Δήμος να παραμείνει μια πόλη που αξίζει να ζεις.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου