Τρίτη, Νοεμβρίου 19, 2019

Στο «μικροσκόπιο» του Μαξίμου η Μιχαηλίδου – «Κάποιος να την προσέχει»





Την έβαλαν σε «καραντίνα» μετά τα πρόσφατα μεγάλα «φάουλ»


Υπό στενή επιτήρηση από το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται πως τέθηκε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου μετά τις πρόσφατες απανωτές της γκάφες. Αξίζει να αναφερθεί πως σε λιγότερο από έναν μήνα, το όνομα της κ. Μιχαηλίδου μονοπώλησε την επικαιρότητα, όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές.


Συγκεκριμένα, η κ. Μιχαηλίδου βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» με τη δήλωσή της την 28η Οκτωβρίου, όταν απέδωσε το έπος του ’40 στον… εθελοντισμό. Λίγες ημέρες μετά, υπέπεσε σε νέο «στραπάτσο» όταν, ερωτηθείσα για τα ρατσιστικά μπάρμπεκιου και τις δηλώσεις Κυρανάκη, απάντησε αρχικά δεν κατάλαβε την ερώτηση και στη συνέχεια ότι… είναι οικονομολόγος. Κι όλα αυτά μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που το «κακό τρίτωσε», με τη δήλωση ότι τα «όπλα» που εντοπίστηκαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, είναι «όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας».

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», η επωδός που ακούγεται στο Μαξίμου για τις τελευταίες, πολυσυζητημένες ατάκες της υφυπουργού Εργασίας είναι «κάποιος να προσέχει τη Δόμνα».

Όπως μάλιστα αναφέρεται στο δημοσίευμα, «το πρώτο μέτρο για τη Δόμνα Μιχαηλίδου είναι να κάνει ένα break από τις δημόσιες εμφανίσεις για να συγκεντρωθεί και να μην πέφτει από… λανθασμένες δηλώσεις σε λανθασμένες δηλώσεις.

Το δεύτερο είναι τακτικές επισκέψεις στο πρωθυπουργικό στρατηγείο για media training. Και το τρίτο αφήστε το καλύτερα.

Η εντύπωση που υπάρχει για τη νεαρή υφυπουργό είναι ότι οι συνεχόμενες ατυχείς δηλώσεις της έκαναν μεγάλη επικοινωνιακή ζημιά, χωρίς όμως να ακυρώνουν την προσφορά της και τις ικανότητες που έχει. Οπότε τα μέτρα είναι για να την προστατέψουν».

Πηγή: parapolitika.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου