Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2019

Ο Διαματάρης παρασημοφορήθηκε στην Αυστραλία ως… παραιτημένος υπουργός






Έτοιμος να πάει να παραλάβει και το... Νόμπελ


Μπορεί μετά το σάλο που ξέσπασε για το fake πτυχίο από το Κολούμπια, ο Αντώνης Διαματάρης να παραιτήθηκε, χωρίς φυσικά να ψελλίσει την οποιαδήποτε συγγνώμη, αλλά αυτό δεν φαίνεται να χάλασε το πρόγραμμά του και συγκεκριμένα το ταξίδι στην Αυστραλία που ξεκίνησε ως υπουργός. Άλλωστε η παραίτηση υποβλήθηκε από κει.


Η επί της ουσίας αποπομπή του από την κυβέρνηση βρήκε τον Αντώνη Διαματάρη εν πτήση προς την Αυστραλία, όπου ως υφυπουργός είχε οργανώσει σειρά επαφών. Η παραίτηση όμως δεν τον πτόσησε και συνέχισε το πρόγραμμά του, σα να μην έχει συμβεί τίποτα. Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter, το πρωί της Παρασκευής παρασημοφορήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο με τον Χρυσό Σταυρό του Απόστολου Ανδρέα, «σε αναγνώριση των υπηρεσιών μου για την εκκλησία».

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, κ. Μακάριο, για την τιμή που μου επεφύλαξε, να μου απονείμει το ανώτατο παράσημο της Αρχιεπισκοπής, τον Χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Ανδρέα, σε αναγνώριση των υπηρεσιών μου για την εκκλησία.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Αντώνης Η. Διαματάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου