Σάββατο, Δεκεμβρίου 07, 2019

Αγοράκι στις ΗΠΑ προσκάλεσε όλη την τάξη στην ακρόαση της υιοθεσίας του (video





Ένα αγοράκι 5 ετών έχει συγκινήσει με την κίνησή του να προσκαλέσει όλους τους συμμαθητές του στην ακρόαση για την υιοθεσία του.

Ο πεντάχρονος από το Μίσιγκαν προσκάλεσε όλους τους συμμαθητές του από το νηπιαγωγείο να παραστούν στο δικαστήριο στην ακρόαση για την υιοθεσία του και την απόκτηση της νέας του οικογένειας. Η είδηση και η φωτογραφία του μικρού Μάικλ έχει συγκινήσει και ζεστάνει πολλές καρδιές σε όλο τον κόσμο.

Επισήμως ο Μάικλ έγινε μέλος της νέας του οικογένειας την Πέμπτη μετά την ακρόαση στο δικαστήριο της επαρχίας του Κεντ. Στη φωτογραφία ο Μάικλ κάθεται χαλαρός στην καρέκλα του δικαστηρίου δίπλα στους νέους γονείς του.



Πίσω από τον Μάικλ κάθονται οι συμμαθητές του κρατώντας μικρά πλακάτ με καρδούλες που τα έφτιαξαν για να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον φίλο και συμμαθητή του.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης κάθε παιδί είπε το όνομά του και εξήγησε γιατί πήγε στην αίθουσα δικαστηρίου να γιορτάσει. «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος», είπε στη δικαστή ο μικρός Στίβεν, ενώ ένα κοριτσάκι, που συστήθηκε ως Λίλι, είπε: «Με λένε Λίλι και αγαπώ τον Μάικλ». Στο πνεύμα των Χριστουγέννων η δικαστής που εμφανίστηκε στην αίθουσα φορώντας μια εορταστική γιρλάντα.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου