Τετάρτη, Ιανουαρίου 29, 2020

“Ντου” οπαδών του ΠΑΟΚ σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ! Προσαγωγές οπαδών (pics)




Οξύνεται το κλίμα στη Θεσσαλονίκη! Οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν σε γραφεία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας το απόγευμα της Δευτέρας. Έγιναν προσαγωγές. Δεν επιθυμεί τη δίωξη τους ο Σταύρος Καλαφάτης.


Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο επίκεντρο των τελευταίων εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους φίλους της ομάδας να αντιδρούν, μετά την εισήγηση της ΕΕΑ, αλλά και την ψήφιση της τροπολογίας που πέρασε σήμερα (29.01.2020) από τη Βουλή.


Οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν “ντου” σε πολιτικά γραφεία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί εισέβαλαν στα γραφεία του βουλευτή και γενικού γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΣΔ, Σταύρου Καλαφάτη, στην οδό Κατούνη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Τα συγκεκριμένα άτομα πέταξαν “τρικάκια” και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους (κατά του Πρωθυπουργού αλλά και του Υφυπουργού Αθλητισμού), προτού αποχωρήσουν από το χώρο που δεν βρισκόταν κανείς. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε 20 προσαγωγές.

Την ίδια ώρα έξι άτομα έκαναν “ντου” και στο γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, Έλενας Ράπτη (φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν). Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αντίστοιχες επιθέσεις με φέιγ βολάν και συνθήματα έγιναν σε γραφεία εννιά βουλευτών της Α’ και Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης!
Καλαφάτης: “Να μην διωχθούν οι οπαδοί”

Nα μην διωχθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που προσήχθησαν στην γενική αστυνομική διεύθυνση της Θεσσαλονίκης για την διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν στο πολιτικό του γραφείο ζήτησε ο γραμματέας της Κο της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης.

Σύμφωνα με δήλωση που έκανε « επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και τους δήλωσα ότι δεν επιθυμώ τη δίωξη των ατόμων που προσήχθησαν κατά την έφοδό τους στο πολιτικό μου γραφείο.

Αντιλαμβάνομαι την αγάπη τους για την ομάδα μας αλλά οφείλουμε όλοι να είμαστε ψύχραιμοι. Προέχει η κοινωνική ηρεμία».
Πέτσας: “Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία”

Την ίδια στιγμή, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, καταδίκασε τις επιθέσεις και τόνισε πως “η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία”.

“Κατανοούμε την αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ για την ομάδα τους, αλλά θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε μορφή βίας.

Καταδικάζουμε τις επιθέσεις στο πολιτικό γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Καλαφάτη και της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη. Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία” αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Πέτσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου