Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2020

Πέραμα: Αποκλειστικό video από τον πυροβολισμό στο σπίτι του 34χρονου που είχε ξυλοκοπηθεί!




Είναι ο άνθρωπος που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια στο Πέραμα από ομάδα 15 περίπου κουκουλοφόρων. Λίγους μήνες μετά το σοκαριστικό περιστατικό, είδε έναν άγνωστο να φτάνει έξω από την πόρτα του σπιτιού του και να ανοίγει πυρ! Καρέ - καρέ οι κινήσεις του οπλοφόρου στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει αποκλειστικά στο "φως" της δημοσιότητας το newsit.gr. "Ήρθε ένας τύπος και έριξε με όπλο στην εξώπορτα. Ήταν και το παιδί μου μέσα στο σπίτι", δηλώνει ο 34χρονος άνδρας. Δείτε το βίντεο του newsit.gr και τι έλεγε ο άνδρας μετά την επίθεση που δέχθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.



Στόχος επίθεσης για μια ακόμη φορά, έγινε ένας 34χρονος, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο είχε απασχολήσει την δημοσιότητα, καθώς τότε είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα 15 ατόμων στο Πέραμα.


Σύμφωνα με τον ίδιο και τα βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr άγνωστος φαίνεται να προσεγγίζει ένοπλος το σπίτι του 34χρονου ελληνο-ιορδανικής καταγωγής στο Πέραμα όπου διαμένει μαζί με την σύζυγο και το 9χρονο παιδί τους και να πυροβολεί την εξώπορτα.

Σοκ στο Πέραμα

Ήταν 21.50 το βράδυ της Τρίτης, όταν ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πλησίασε το σπίτι του 34χρονου στο Ικόνιο Περάματος, πυροβόλησε την πόρτα της εισόδου του διαμερίσματος και τράπηκε σε φυγή.



Ο 34χρονος περιγράφει στο newsit.gr καρέ – καρέ τα όσα συνέβησαν έξω από το σπίτι, τα οποία φαίνονται ξεκάθαρα και στο υλικό της κάμερας του κλειστού κυκλώματος που έχει εγκαταστήσει στο σπίτι του για λόγους ασφαλείας. Ο ίδιος δεν διστάζει να εκφράσει την ανησυχία του τόσο για την ζωή του όσο και της οικογένειας του ακόμη και όταν βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους, στο Πέραμα.

«Δέχομαι συνεχώς επιθέσεις. Εχθές το βράδυ πυροβόλησαν το σπίτι μου. Άκουγα μουσική και κατά τις 10 παρά 10 ήρθε ένας τύπος και έριξε με όπλο στην εξώπορτα. Ήταν και το παιδί μου μέσα στο σπίτι. Τώρα θα πάω στο τμήμα για κατάθεση. Έμεινα όλο το βράδυ ξύπνιος», τονίζει.
Δείτε τα βίντεο που φέρνει αποκλειστικά στην δημοσιότητα το newsit.gr






Τον είχαν ξυλοκοπήσει στο Πέραμα

Αυτή ήταν η δεύτερη κατά σειρά επίθεση που δέχεται ο 34χρονος καθώς τον Οκτώβριο το 2019, είχε μεταφερθεί τραυματισμένος σοβαρά στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Λίγες ώρες μετά την επίθεση είχε περιγράψει newsit.gr συγκλονισμένος από το κρεβάτι του νοσοκομείου τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε και που από τύχη δεν του είχαν στοιχίσει τότε την ζωή.
Δείτε όσα είχε πει ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε στο Πέραμα




Γιατί;

Ερωτηθείς για τους λόγους της επίθεσης στο Πέραμα, o 34χρονος δεν απέκλεισε τίποτε, ούτε κάποιο πιθανό ρατσιστικό κίνητρο εναντίον, ούτε αν οφείλεται σε παρεξήγηση.

Για τον ξυλοδαρμό του γιου της είχε μιλήσει τότε και η Ελληνίδα μητέρα του 34χρονου η οποία είχε αναφέρει στο Newsit.gr «Δεν νομίζω ότι είχε ρατσιστικά κίνητρα η επίθεση. Εδώ στο Πέραμα μεγάλωσε ο γιος μου, εδώ πήγε σχολείο, τον γνώριζαν όλοι. Τι να σας πω; Δεν ξέρω γιατί μπορεί να τον χτύπησαν».

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου