Κυριακή, Μαΐου 31, 2020

ΣΚΑΙ: Υπουργοί να αλωνίζουν μόνοι τους, με επιχειρήματα που πατάνε στην πραγματικότητα όσο οι πεταλούδες βολτάρουν στα πεζοδρόμια. Προσκεκλημένοι … δημοσιογράφοι– γλάστρες.





Βγαίνει πρωί Σαββάτου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υπουργός Ανάπτυξης (λέμε τώρα) Άδωνις Γεωργιάδης στον Αυτιά στον ΣΚΑΙ και απαντώντας στα πάντα όλα, ως συνήθως, πλέκει το εγκώμιο του Μητσοτάκη που έκανε “άθλο” (Ηρακλής γαρ) για έφερε τόσα δις από την Ευρώπη στη χώρα μας, “περισσότερα από όσα δικαιούνταν” κλπ κλπ.
Εκστασιασμένος ο Αυτιάς (κλασικά).

Στο καπάκι βγαίνει σε απευθείας σύνδεση από τον Σχινιά ο έτερος αντιπρόεδρος της ΝΔ με ειδική “αδυναμία” στο Περιβάλλον, υπουργός λοιπόν Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, και παρουσιάζει μια πρωτοβουλία κατά των πλαστικών, που “στηρίζει προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης” και μετά απαντά και για την προκλητικότητα Ερντογάν, λέγοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον στρατό και τους Έλληνες έδωσε την απάντηση όταν ο Ερντογάν μας έστελνε τους πρόσφυγες. Απλές κουβέντες. Σαφείς.

Μητσοτάκης + Στρατός + Έλληνες vs ξένων, κακών, κλπ, από τον χαμηλών τόνων νο 1 εχθρό του περιβάλλοντος. Του λύκου που προστατεύει τα πρόβατα.

Μετά είπε και για το νομοσχέδιο που φέρνει για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Και το συνέδεσε με την για τα πράσινα άλογα ανάπτυξη (των ημετέρων φυσικά – όχι αυτό δεν το είπε). Εκστασιασμένος ξανά ο Αυτιάς, σχολιάζει: “ααααα…… Το άλλο Σάββατο. Το άλλο Σάββατο”.
Προφανώς ότι θα τον έχει καλεσμένο.

Όλοι και όλα στη θέση τους λοιπόν για την πλύση εγκεφάλου, που δυστυχώς πιάνει. Δημοσιογράφος οικοδεσπότης – πασαδόρος – ατακαδόρος: “Έτσι, όλοι μαζί, με τον Κυριάκο, μπροστά” κοκ. Υπουργοί να αλωνίζουν μόνοι τους, με επιχειρήματα που πατάνε στην πραγματικότητα όσο οι πεταλούδες βολτάρουν στα πεζοδρόμια. Προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι– γλάστρες. Ενίοτε και κάνας “εχθρικός”, έτσι για ξεκάρφωμα. Που και που και κάνας τολμηρός Συριζαίος, για 2.5 φράσεις όλες κι όλες, ακατανόητες αφού δεν τον αφήνουν να μιλήσει.

Τι θα πει “τι πράγματα είναι αυτά;”
Αυτά είναι. Και το κανάλι νο 1 σε θεαματικότητα.
Με φουλ τουρκικές σειρές στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα, prime time.
Και φουλ τα διαφημιστικά πακέτα.
Τι δεν καταλαβαίνουμε;
Είπαμε: όλοι και όλα ΣΤΗ ΘΕΣΗ τους.

Αντζελίνα η Συριζαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου