Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020

Λαμία: 45χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε 13χρονη – Αρνείται τις κατηγορίες (video)






Στο δικαστήριο με κουκούλα και σκυμμένο κεφάλι εμφανίστηκε ο Ρουμάνος


Ανάστατη είναι η Λαμία από την υπόθεση βιασμού ενός κοριτσιού 13 ετών. Συγκεκριμένα, ένας 45χρονος Ρουμάνος, πατέρας δύο παιδιών, κατηγορείται για τον βιασμό της ανήικης ανιψιάς της πρώην γυναίκας του.

Περίπου μία ώρα έμεινε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών και την Ανακρίτρια στη Λαμία και αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ο 45χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη (09/06) στις αρμόδιες δικαστικές αρχές στη Λαμία. Και αυτό επειδή – αφενός μεσολαβεί η αργία του Αγίου Πνεύματος και αφετέρου να ενημερωθεί και ο συνήγορός του.
Το κατηγορητήριο είναι βαρύ για τον 45χρονο που αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού, αλλά σύμφωνα με τον συνήγορό του, ακόμη δεν έχουν σταλεί τα αποτελέσματα από τους ειδικούς που θα κρίνουν τα στοιχεία τα οποία αντικρούει προφορικά ο εντολέας του.
Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης (04/06) όταν διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας η μικρή από τον πατέρα και μια θεία της.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 45χρονος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν γνωστός της μικρής, της πρότεινε να πάνε μια βόλτα να της δείξει το φορτηγό του. Στην καμπίνα του φορτηγού του, κατηγορείται ότι βίασε το μικρό κορίτσι.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (04/06) έγινε ιατροδικαστική εξέταση της 13χρονης, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ρήξη παρθενικού υμένα, αλλά υφέρεται να υπάρχουν ευρήματα που παραπέμπουν σε ασελγείς πράξεις.
Δείτε τι είπε στις δηλώσεις του ο δικηγόρος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης:
Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου