Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2020

Νέο “πάρτι” με απευθείας ανάθεση στην Υγεία ξεμπροστιάζει ο Π.Πολάκης – Ποσό 24.000 ευρώ για ηχητική κάλυψη εκδήλωσης στο “Σωτηρία” με τον Κυρ. Μητσοτάκη




Νέα υπόθεση κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος με πρόσχημα πάντα τον κορονοϊό, αποκάλυψε ο Παύλος Πολάκης. Αυτή την φορά αφορά σε εκδήλωση που έχει προγραμματισθεί για σήμερα από το υπουργείο Υγέιας, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου “Σωτηρία”, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για τον Covid 19.

Όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που προσκόμισε ο πρώην υπουργός, η ηχητική κάλυψη δόθηκε με απευθείας ανάθεση και με εξαιρετικά επείγουσα διαδικασία σε συγκεκριμένη εταιρία, έναντι του ποσού των 24.490 ευρώ.

Ίσως επειδή την εκδήλωση χαιρέτισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οπότε η κάλυψη απαιτούσε υψηλές προδιαγραφές…

Σφοδρή και σκωπτική η αντίδραση του Παύλου Πολάκη, που σχολίασε:

“24.000 ευρώ για τα ηχητικά και τα μηχανήματα προβολής για μια εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Σωτηρία;Τι νοικιάσατε παιδιά του Υπουργείου Υγειας;; Εξοπλισμό για το διάστημα ή για το φωτισμό του Μαρακανα;;;
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!

ΥΓ.Την ίδια στιγμή που πέρασε ο μισός χρόνος και στα νοσοκομεία το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ (παρά τα χειροκροτήματα και τις δηλώσεις ) είναι 200 εκατομμύρια από το Γενικο Λογιστηριο και 180 εκατομμ από τον ΕΟΠΥΥ!! Υπενθυμίζω πως τα χρήματα που πρέπει να δώσετε για το 2020 (χωρίς αυτά της πανδημίας που ούτε αυτά έχουν πάει ) με βάση τον προϋπολογισμό είναι 1δισ. 600 εκατομμύρια περίπου!!”
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου