Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2011

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα 2011 - 2012 παρουσίασε ο ΣΚΑΪ

Το πρόγραμμα αναλυτικά ΕΔΩ

Με ερευνητική δημοσιογραφία, χωρίς εξαρτήσεις και συμβιβασμούς, με δυναμισμό και εγκυρότητα, με ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγικές σειρές πρώτης προβολής ο ΣΚΑΪ παρουσίασε τη Δευτέρα το νέο τηλεοπτικό του πρόγραμμα για τη σεζόν 2011 – 2012...


Συγκεκριμένα, οι ενημερωτικές εκπομπές που μας κράτησαν παρέα και μας ενημέρωναν έγκυρα και έγκαιρα συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους στη μικρή οθόνη: «ΣΚΑΪ Τώρα», «Πρώτη Γραμμή», «ΣΚΑΪ Life», «ΣΚΑΪ Θέμα», «Νέοι Φάκελοι» ενώ τις εκπομπές αυτές πλαισιώνει η νέα βραδινή εκπομπή «48 λεπτά» με την Πόπη Τσαπανίδου.

Στα ντοκιμαντέρ, μία νέα παραγωγή του ΣΚΑΪ, «Οι Έλληνες του Πνεύματος και της Τέχνης» μας θυμίζει την Ελλάδα των δημιουργών και της δημιουργίας, την Ελλάδα που μπορεί. Επίσης, το ντοκιμαντέρ «Βατοπαίδι όλη η ιστορία» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης.

Όσον αφορά τις νέες τηλεοπτικές σειρές, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν στις ΗΠΑ μεταξύ άλλων έρχονται στο ΣΚΑΪ το «Hawai 5-0», η «Νurse Jackie» και οι «Τhree rivers» καθώς και ο 4ος κύκλος του «Dexter».

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου