Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2011

ΠΡΟΣΕΧΕ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ

ΦΙΛΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ,Ο ΛΗΣΤΗΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ

Εμείς λέμε να συνεχίσουμε την ιστορία για τον απίθανο-«μπούρδα»-όπως το γνωρίζουν-αστυνομικό που συνελήφθει στα πράσα για την ληστεία. Κάποιοι θέλουν να τον εμφανίζουν ως απλό αστυνομικό-λαμόγιο.Δεν θα τους περάσει.Ακούστε για το μπουμπούκι αυτό: Πρόκειται για φανατικό πασόκο που υπηρετεί ακόμα στην αντιτρομοκρατική. Και έχει την πλήρη κάλυψη κορυφαιου-δεν γίνεται πιο πανω- τον ξέρουν και οι κότες στην Κατεχάκη παράγοντα της ΕΥΠ και κολλητό του Μιχάλη Χρυσοχοίδη.Ναι ρε παιδιά,είναι ο γνωστός με το κομπολογάκι που όπου πάει ο Μιχάλης τον κουβαλάει μαζί του. Τώρα τον έχει αφήσει αμανάτι στον Χρήστο Παπουτσή- τί τραβάει κι αυτός- ο οποίος τον γνωρίζει καλά και φυσικά ο άνθρωπος δεν θέλει να τον βλέπει.

Αυτος λοιπον ο Κυπατζης όταν υπηρετουσε στην αντιτρομοκρατική,στο δευτερο τμημα,ειχε μαζί του τον Μπουρδα αστυνομικό.Θα βγουν αραγε να μιλησουν;Θα προσπαθησουν να τον ξελασπωσουν;Αντε να δουμε αν ο Μιχαλης και ο κολλητος του στην ΕΥΠ θα επιχειρησουν να κανουν το ιδιο που …εκαναν με τον ..γαμπρο της κυριας Μαντελη-την γνωριζεται την κυρίααπό την στημενη ιστορια του Βατοπεδιου-για τα εργα και τις ημερες της οποιας,μπορειτε να διαβασετε πολλα στα Επικαιρα που ηδη κυκλοφορησαν .

Παρτε τους με το σκουποξυλο.Εχουν πλεον διαβρώσει την αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ με ληστες του κοινου ποινικου δικαιου.Χρηστο Παπουτση προσεχε.Σε εσενα θα τα φτορωσουν όταν ελθει η ωρα του ..λογαριασμου.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου