Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2011

ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ

Γράφει o HOFFA

Κατά το σύνηθες πάλι, δημιουργούν κλίμα, ορισμένα μέσα ενημέρωσης, με τους κινδύνους που εγκυμονεί η προσεχής Πέμπτη, ημέρα ψήφισης στην βουλή του πολυνομοσχεδίου για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και την διατήρηση με ...ορούς της κυβέρνησης. Η αλήθεια είναι, ότι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να μην ψηφισθεί το πολυνομοσχέδιο. Οι τσάμπα μάγκες....
, που έχουν διαμορφώσει ένα κλίμα αναμονής ότι δήθεν δεν θα το ψηφίσουν, δεν θα περάσει κι άλλα κουραφέξαλα, είναι οι ίδιοι μάγκες, που σε κάθε περίπτωση γίνονται περίγελος της κοινωνίας. Ο εκβιασμός του Γ.Παπανδρέου καλά κρατεί.
Η ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο, έχει αποκτήσει χαρακτήρα παροχής ψήφου εμπιστοσύνης, με εντολή του πρωθυπουργού. Οι βουλευτές του κόμματος δεν έχουν περιθώρια να ψηφίσουν θετικά επί του συνόλου και να καταψηφίσουν το επίμαχο άρθρο 37 που αφορά τις κλαδικές συμβάσεις, γιατί σ' αυτήν την περίπτωση, όπως το είπε καθαρά ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, η Ελλάδα δεν θα πάρει την έκτη δόση, αφού η τρόικα θέτει ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης, την έγκριση του συνολικού πακέτου.

Ο εκβιασμός αυτός, μεσουρανεί ως κύρια πολιτική επιλογή στην χώρα μας, τους τελευταίους μήνες. Ουδείς ενδιαφέρεται για το εάν αντιπροσωπεύει την αλήθεια η όχι. Ακόμη και το ΔΝΤ το συμφέρει αυτή η κατάσταση και το κλίμα που διαμορφώνει η κυβέρνηση στην χώρα μας, καθώς γι αυτούς ειναι μονόδρομος, για να μπορέσουν κάποτε να...εισπράξουν, αλλά και γενικότερα να κάνουν την πολιτική και τις ...δουλίτσες τους.

Η κινδυνολογία όπως κάθε κινδυνολογία και εκβιασμός, εμπεριέχει και το λαϊκό στοιχείο.
«Θα είστε υπεύθυνοι αν η χώρα, δεν θα πληρώσει μισθούς και συντάξεις». Η κοινοβουλευτική ομάδα, βρίσκεται πάλι ενώπιον τρομοκρατικού περιεχομένου διλημμάτων. Η κατάσταση διαιωνίζεται και δεν φαίνεται να υπάρχει κανείς παντελονάτος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που να θέλει να σηκώσει το βάρος της αλήθειας και της δικαιοσύνης, μπροστά στους εκβιασμούς και την κινδυνολογία. Έτσι λοιπόν θα προχωρήσουμε. Ας μην απατώνται ορισμένοι. Άλλωστε φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, πως ούτε η Νέα Δημοκρατία, θέλει να αναλάβει τα ηνία ενός τόπου, που προχωρά χωρίς πυξίδα στο πουθενά. Ενώ η [παρέμβαση των τριών Διαμαντουπούλου, Λοβέρδου και Ραγκούση βοηθά ακόμη περισσότερο τούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο. Το μόνον που παραμένει είναι... τα αδιέξοδα των Ελλήνων, που δεν έχουν πλέον που να ακουμπήσουν. Κρίμα για την πατρίδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου