Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2011

Σαλαγιάννης: «δεν πάει άλλο με τα μέτρα »!

Συνεχίζεται η «γκρίνια» βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την πολιτική της κυβέρνησης και τα νέα μέτρα, παρά το «μασάζ» στο οποίο έχει επιδοθεί για να κατευνάσει τις αντιδράσεις ο ίδιος ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, με τις...
συναντήσεις μαζί τους.

«Θα έπρεπε να έχουμε ένα σχέδιο συνολικό από τότε, δηλαδή να πάρουμε μέτρα. Σκληρά είναι; Σκληρά, αλλά να τα πάρουμε μία και καλή όσο σκληρά και αν είναι, με ένα σχέδιο συγκεκριμένο, να το παλέψουμε αυτό το σχέδιο. Γιατί όλο αυτό το μαρτύριο της σταγόνας κάθε φορά νέα μέτρα, κάθε φορά νέα διλήμματα, κάθε φορά η ίδια αγωνία δεν πάει παρακάτω, δηλαδή φτάσαμε στο μη περαιτέρω» δήλωσε στον «Φλας» σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Σαλαγιάννης.

Ο ίδιος εξαπέλυσε βολές επίσης για την έλλειψη αποτελεσματικότητας της κυβέρνησης, ενώ κατηγόρησε τους υπουργούς ότι κρύβονται! «Αυτή τη στιγμή που βρισκόμαστε σήμερα δεν εννοείται οι υπουργοί να κρύβονται. Και αν δεν μπορούμε να περιορίσουμε τη φοροδιαφυγή μου είναι αδιανόητο και θεωρώ ότι είναι πραγματικό κοινωνικό έγκλημα να ρίχνουμε τα βάρη μονόπαντα, μονόπλευρα στους ίδιους ανθρώπους. Αυτό δεν είναι μόνο άδικο κοινωνικά, αυτό είναι και ανήθικο πολιτικά».

Ανάλογες ενστάσεις διατυπώνουν πλέον αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που διερωτώνται μέχρι πότε θα μπορούν να ψηφίζουν αντιλαϊκά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου