Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2011

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ…ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ.

Δεν είναι κολλημένος με την καρέκλα ο Παπανδρέου αλλά πάλι δεν είπε ότι παραιτείται άμεσα για να διευκολύνει τις εξελίξεις.
«Θα κάνω ότι μπορώ είπε ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση συνεργασίας....
Δεν είμαι κολλημένος με την καρέκλα μου. Η συνεργασία είναι απαραίτητη οι εκλογές είναι καταστροφικές. Δεν βλέπω γιατί να μην υπάρξει συνεργασία. Όλος ο ελληνικός λαός θέλει να κάνουμε κάτι προσέθεσε ο κος Παπανδρέου για να δεχτεί την …αυτονόητη σχεδόν απάντηση από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας ότι «είναι ώρα μεγάλης ευθύνης για όλους. Δεν βλέπω άλλο δρόμο από εκείνον της συνεργασίας «.
Ξεκινούν οι διαδικασίες για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Είναι σαφές όσο και άδικο προφανώς για τις άλλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου και κυρίως για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κυρίως για τον κύριο Αντώνη Σαμαρά ότι έτσι όπως εξελίχθησαν τα πράγματα το ερώτημα είναι η δημιουργείται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας η οδηγούμεθα σε άμεση πτώχευση η οποία με την σειρά της οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις στάση πληρωμών κλπ κλπ.
Αυτό που κινδυνολογώντας διέρρεαν τα παπαγαλάκια του Μάξιμου τελικά μετά τις συνεχείς τακτικιστικες επιπόλαιες και άθλιες μεθοδεύσεις Παπανδρέου είναι πλέον πραγματικότητα: Εάν δεν συμφωνήσουν τα δυο μεγάλα κόμματα σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας τότε όλη η Ευρώπη θα προχωρήσει στην καταδίκη της χώρας μας. Πρόκειται προφανέστατα για εθνικό εκβιασμό αλλά εδώ που τα φτάσαμε τα πράγματα εμείς ευθυνόμαστε και πρωτίστως η κυβέρνηση Παπανδρέου για την κατάντια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου