Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2011

Στη “φάκα” οι περιβόητοι "Ροζ Πάνθηρες"

Διεθνής σπείρα που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές προκειται για τους περιβόητους "Ροζ Πάνθηρες", βρίσκεται πίσω απο τις τελευταίες διαρρήξεις και ...
μεγάλες κλοπές κοσμηματοπωλείων στην Αττική, σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν, λίγο μετά την τελευταία επίθεση που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, σε κοσμηματοπωλείο της Ηλιούπολης.

Λίγο μετα την κλοπή, που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, σε κοσμηματοπωλείο της Ηλιούπολης, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τρεις άνδρες και μια γυναίκα που πιθανολογείται ότι είναι μέλη της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης.

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό απο αστυνομικες πηγές, και οι τεσσερις κατάγονται απο χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, ενώ σε βάρος του ενός από τους άνδρες εκκρεμούν διωκτικά εγγραφα απο πολλές χώρες του εξωτερικού.

Η γυναίκα και ένας απο τους άνδρες επισκέπτονταν ως πελάτες τα κοσμηματοπωλέια που έβαζαν στο στόχαστρο, προκειμένου να ελέγξουν τους χώρους και να εντοπίσουν τις αδυναμίες και στη συνέχεια τη νύχτα γκρέμιζαν με κλεμμενα αυτοκίνητα τις βιτρίνες, ή αποκολλουσαν ολόκληρη την πρόσοψη, δένοντας με ιμάντες τα ρολά, άρπαζαν τα κοσμήματα και εξαφανίζονταν με άλλα κλεμμένα οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου