Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2011

Συλλαλητήριο πραγματοποιεί αύριο η ΑΔΕΔΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία ανακοίνωσε η ΑΔΕΔΥ για αύριο. Το συλλαλητήριο προγραμματίζεται να ξεκινήσει από την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου οι ...
εργαζόμενοι καλούνται να συγκεντρωθούν στις 6 το απόγευμα.

Η τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων αντιδρά για την κυβερνητική πολιτική στο φόντο των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων, μετά την αναγγελία δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό και την αίτηση για ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή την Παρασκευή. Όπως η ΑΔΕΔΥ αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της "η κυβέρνηση, που με την πολιτική της, εδώ και ενάμιση χρόνο έχει στραφεί κατά ολόκληρης της κοινωνίας, οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση, τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και τους νέους, ζητά σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή".

Σκοπός της κυβέρνησης, όπως υποστηρίζει η ΑΔΕΔΥ, είναι "να συνεχίσει την πολιτική των εκατοντάδων χιλιάδων απολύσεων, της διαρκούς μείωσης μισθών και συντάξεων, την πολιτική που υπερχρεώνει τη χώρα και οδηγεί σε εκχώρηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων σε ξένα συμφέροντα" που θα οδηγήσει στη "διάλυση κάθε έννοιας εναπομείναντος κοινωνικού κράτους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου