Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2011

Στάσεις εργασίας από ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, νοσοκομειακούς γιατρούς

Σε δίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην Βασιλίσσης Σοφίας προχωρά σήμερα η ΑΔΕΔΥ. Τρίωρη στάση εργασίας και από τους νοσοκομειακούς γιατρούς.
Στάσεις εργασίας από ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, νοσοκομειακούς γιατρούς...


Η στάση εργασίας θα γίνει από τις 13.00 και ως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου οι εργαζόμενοι να μπορέσουν να παραστούν στο "ραντεβού" της κινητοποίησης, στις 13.30.

Λίγο αργότερα, στις 14.30 περίπου, εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ θα παραδώσουν στην παρακείμενη Πορτογαλική Πρεσβεία ψήφισμα συμπαράστασης στους Πορτογάλους συναδέλφους-εργαζόμενους στο πορτογαλικό Δημόσιο, οι οποίοι εκείνη την ημέρα θα βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση.

Σε δίωρη στάση εργασίας (από 12.00 έως 14.00 και από 14.00 έως 16.00) προχωρά σήμερα η ΟΛΜΕ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΑΔΕΔΥ.

Η στάση πραγματοποιείται προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας .

Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές θα μεταβούν στην Πρεσβεία της Πορτογαλίας για να επιδώσουν ψήφισμα συμπαράστασης προς τους Πορτογάλους εκπαιδευτικούς οι οποίοι πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία.

Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών
Τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:30 έως τις 14:00 θα πραγματοποιήσουν σήμερα και οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αττικής προκειμένου να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ΙΣΑ έξω από τα γραφεία του Ενιαίου Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου