Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ:O κος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

Σφοδρότατη επίθεση εναντίον του Γ. Παπανδρέου, τον όποιο χαρακτήρισε συκοφάντη και εκβιαστή εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της βουλής, τονίζοντας ότι του ζήτησε να παραιτηθεί κι εκείνος δεν απάντησε.
Ο κο Σαμαράς ,χαρακτήρισε κοινό συκοφάντη τον ΚΟ Παπανδρέου. Δεν του ζήτησα συγκυβέρνηση τόνισε ,αλλά μεταβατική κυβέρνηση ,με άλλον πρωθυπουργό, κι αυτός με τα παπαγαλάκια του , τελείως διαφορετικα πράγματα ,διοχέτευε.
Ο Αντώνης Σαμαράς, ζήτησε εκλογές , μέσα σε ένα μήνα, εάν...
είναι δυνατόν και είπε ότι γενικώς ο κος Παπανδρέου , δεν κατανοεί ότι και να του λένε , γαντζωμένος στην εξουσία.
Ισχυρίστηκε στις Κάννες, ότι εάν υπήρξε συναίνεση, δεν θα υπήρξε δημοψήφισμα. Δηλαδή εκβίασε έμενα, διαλύοντας την εικόνα της χώρας; αναρωτήθηκε ο κ. Σαμαράς.
«Τσακώνεστε μεταξύ σας και δεν ακούτε εμάς τι λεμέ» είπε σε κάποια στιγμή ο κος Σαμαράς, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ,που διαφωνούσαν όντος του κοινοβουλίου μεταξύ τους..
Λένε ψέματα διαδίδουν ψέματα και δεν προσχωρούν σε εκλογές τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.
Δεν ζήτησα οικουμενική ούτε συγκυβέρνηση ζήτησα κυβέρνηση λίγων εβδομάδων να υπογράφει η δανειακή σύμβαση και να προχωρήσει η χωρά σε εκλογές, τόνισε ο κος Σαμαράς.
Ζητώ από τον ΚΟ Παπανδρέου να παραιτηθεί. Του είπα να παραιτηθεί ώστε να γίνει μεταβατική κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές. Ζητά τώρα να αναδιαμορφώσουμε πολιτική Όχι να παραιτηθείτε κύριε Παπανδρέου, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου