Τετάρτη, Ιανουαρίου 11, 2012

Σκανδαλίζουν οι λεπτομέρειες της 22χρονης δασκάλας

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η 22χρονη κατάφερε να κερδίσει μία θέση σε σχολική αίθουσα, εξαιτίας της εξαιρετικής βαθμολογίας με την οποία αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο....


Η αριστούχος εκπαιδευτικός έκανε "φίλους" στο Facebook μαθητές της αλλά και παιδιά γυμνασίου, ενώ η "σχέση" με το 15χρονο είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι, οπότε φέρεται να προθυμοποιήθηκε να ... διδάξει, αφιλοκερδώς, το άβγαλτο αγόρι, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα, όμως, κάθε άλλο παρά εκτόξευσαν τις επιδόσεις του 15χρονου στα μαθήματα, καθώς κόντρα στα αναμενόμενα, η βαθμολογία του ... έπεσε! Ο 15χρονος, μέχρι στιγμής, φέρεται να έχει παραδεχτεί τουλάχιστον μία σεξουαλική επαφή με την (κατά πληροφορίες) εκρηκτική 22χρονη.

Οι διάλογοι που ανέπτυσσε η δασκάλα με τα παιδιά... άκρως προκλητικοί. Η ίδια ρωτούσε τους μαθητές τη γνώμη τους ... για το ντύσιμό της, για να λάβει από τα παιδιά ... ανάλογες απαντήσεις.

Στο επίκεντρο μπαίνουν τώρα τουλάχιστον 45 προφίλ ανηλίκων, ενώ ειδικοί θα κληθούν να αποφανθούν αν οι "πρωταγωνιστές" στις γυμνές φωτογραφίες είναι ανήλικοι ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου