Σάββατο, Φεβρουαρίου 11, 2012

ΛΑΟΣ:H ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Το γραφικό ΛΑΟΣ του πρωταγωνιστή της 7ης τέχνης Γιώργου Καρατζαφέρη διαλύεται…Είναι σαφέστατο πλέον ότι διαλύεται εάν όχι άμεσα σήμερα μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα. Είναι ένα κόμμα απόλυτα προσωποπαγές που δημιουργήθηκε με βάση τον νομό των ...
αντιθέσεων. Kαποιοι πίστεψαν ότι τους χρωστούσε η πολιτική και ιδιαίτερα η φιλελεύθερη παράταξη η Νέα Δημοκρατία δεν τους έδωσε αυτά που νόμιζαν αυτοί ότι τους χρωστούσε και δημιουργήθηκε ένα μικροκομματίδιο γραφικό διαμαρτυρίας που απασχολούσε τα μέσα ενημέρωσης όχι διότι οι ιδέες και οι θέσεις του ήταν σαφείς και πρωτότυπες αλλά γιατί και τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να παίξουν τα παιγνίδια τους. Να στηρίζουν εκείνον που μπορεί να αποδυναμώσει τον άλλον που μπορεί να εκλεγεί και που στην προκείμενη περίπτωση είναι ο Σαμαράς ενώ χθες ήταν ο Καραμανλής. Κομματίδια γραφικά «ανταρτών πολιτικών»που μαζεύονται υπό μια στέγη πρόσκαιρα ένα κόμμα δηλαδή σαν το «στιγμιαίο αδίκημα».
Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν είναι σίγουρο ότι βρει μια στέγη στον Αντώνη Σαμαρά. Είναι πολύ μα πολύ γραφικός για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο Βοριδης εάν αφήσει το στομφώδες ύφος του και ξεκαβαλισει το καλάμι είναι μια χαρά για αυριανό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Όπως και ναναι τα πράγματα η πολιτική σκηνή θα κερδίσει από την εξαφάνιση ηλίθιων γραφικών κομματιδίων. Θα κερδίσει και ο κοινοβουλευτισμός γιατί θα σοβαρευθούν κάπως τα πράγματα θα κερδίσει και η αυτοδύναμη πολιτική αξία γιατί μόνον με αυτοδύναμες κυβερνήσεις θα πάει μπροστά ο τόπος. Θα σιωπήσουν και οι ανεγκέφαλοι που βλέπουν δέκα κόμματα στην βουλή(αν μπουν έξι να μας γράψετε)και γενικώς έχει αξία να υπάρχουν ισχυρές πολιτικές δυνάμεις. Μετά από λίγα χρόνια θα έλθει και η σειρά του μορφώματος αυτού του του μυστακοφόρου φιλοσόφου του Κουβελη του…Καρατζαφέρη της αριστεράς….Γιατί ο τόπος χρειάζεται και ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ όπως και μια αυτοδύναμη στις προσεχής εκλογές Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου