Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2012

ΗΛΙA TOY XIΛΙΟΣΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ :AYTOI OI ΛΟΓΟΙ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ…

Αφου ζητησε να παρει αποζημίωση μη διαθετοντας ουτε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να φυγει αφου η θεση είναι πολιτική, τελικα τον απολυσαν και ολοι ανακουφίσθηκαν. Εμειναν όμως ορισμενα” γιουσουφάκια” που θα ασχοληθουν- φανταζομαστε- αλλοι μαζί τους….Στο εξωδικο που εστειλε στο πρακτορείο ο αστειος αυτος τυπος ,αναφέρει μεταξύ αλλων ηλιθιοτητων, ότι ….δεν συντρέχουν λογοι για την  απολυση του.


Αυτοι οι λογοι-(εχουν υπογραμμισθει τοσο στις ερωτησεις που εχουν γινει στην βουλη, οσο και στις μηνυσεις καταγγελιες στα αρμοδια οργανα από τους προσφευγοντες,εμεις απλως αντιγραφουμε και διαθετουμε φυσικα και τα αναλογα στοιχεια, όπως αυτά ειχαν κατατεθει  στην βουλη, αλλα και στα σωματα ελεγκτων)- συντρεχουν για την απολυση του Μάτσικα:

1.Kαθε τρεις και λιγο τραβουσε τους δημοσιογραφους και υπαλληλους του πρακτορειου στα δικαστηρια και φωναζε τους εισαγγελεις…  ακομη και για στάσεις εργασιας.
2.Ποτε αλλοτε το πρακτορειο, δεν ειχε κανει τοσες γενικες συνελεύσεις ,εναντιον του διευθυντου του.Σε μια από αυτές ζητησε και τις…κασετες από την εγγραφη σε βιντεο    των οσων στραφηκαν εναντιον του, για  να απολυσει τους συντακτες.
3.Εχουν γινει δεκα ερωτησεις, ολων των κομματων  για το πρακτορειο, κατά την διαρκεια του πρωτου ετους της θητειας του.
4.Χρησιμοποιουσε-τελευταιο κατορθωμα-η συζυγος του συμφωνα με καταγγελιες εργαζομενων το μοναδικο υπηρεσιακο αυτοκινητο του πρακτορειου και ζητουσε την βενζινη και τα καυσιμα μεχρι και τα… διοδια.Εμφανισθηκε η συζυγος καποια στιγμη και στο λογιστηριο.Το αυτοκινητο  εμφανισθηκε κι αυτό  ξαφνικα αφου πρωτα εγινε η καταγγελια   μετα από μηνες σε κακη κατασταση, τρακαρισμενο κλπ κλπ.Εφθασε στο σημειο ο αστειος τυπακος, να το χρησιμοποιει και όταν ειχε απολυθει .Μεχρι και για ψωνια πηγαινε…
5.Εκανε εξοχως παρανομες προσληψεις, με μπλοκακια σε περιοδο που και τα δελτια παροχης απαγορευονταν και οι προσληψεις γενικοτερα.(σχετικος καταλογος υπαρχει, αλλα οι συναδελφοι δεν ευθυνονται).Το πλεον αστειο της υποθέσεως, είναι ότι εστειλε τον καταλογο.. με τους αμειβομενους με μπλοκακια στην Γραμματεια Ενημερωσης, μαζι με τους μονιμους συντακτες, προφανως για να τους «νομιμοποιησει»…_
6.Δημιουργησε θεσεις εκτος προεδρικου διαταγματος λειτουργιας του ΑΠΕ, γι ανα βολεψει δικους του και μαλιστα εδωσε και αυξησεις για τις θεσεις αυτές(σχετικες καταγγελιες συγκεκριμενες και με αποδεικτικα στοιχεια στην βουλη από τον Σιμο Κεδικογλου).
7.Απελυσε αδικως, αφου εστησε ολοκληρη ιστορια, τον οικονομικο διευθυντη του ΑΠΕ-του εχει κανει αγωγη και δυο μηνυσεις, γιατι εκτος των αλλων τον εξυβρισε και τον απειλησε-και τοποθετησε οικονομικο διευθυντη από …ιδιωτικη εταιρια.Το γεγονος καταγγελθηκε και ζητηθηκαν τα εγγραφα του διαγωνισμου ,που εγινε χωρις εγκριση του ΔΣ και   χαρακτηρισθηκε υποπτος στην βουλη και δεν εχουν δοθει ακομη.
8.Διέλυσε ολοκληρα τμηματα του πρακτορείου ,τμηματα που καθορίζονται από το Προεδρικο Διαταγμα λειτουργιας του.Στοχος να διαλυσει ακομη και το διαφημιστικό τμήμα.Περίεργες εντολες χαρακτηρισθηκαν ορισμένες με βασή καταγγελια που εχει γινει σε διαφημιστή…εκτος πρακτορειου.
9.Εκανε.. δευτερο διαγωνισμο , που εχει καταγγελθει και αυτος ως υποπτος και γι αυτόν εγινε ερωτηση στην βουλη και γι αυτόν δεν υπηρξε απαντηση.Θα ερευνηθει.Σημειώνεται ότι στον διαγωνισμο αυτό….αλλαξε την συνθεση της επίτροπής που εξεταζε τα θεματα….
10.Δημιουργησε παρανομα δικο του…Διοικητικο Συμβουλιο .Αφου εξεδιωξε τον εκπροσωπο των εργαζομενων από το ΔΣ στην συνεχεια αναγκασθηκε να τον δεχθει μετα από νομική ερμηνεια.Πέρασε εκβιαστικά από το ΔΣ αποφάσεις για να παραπέμψει στην Δικαιοσυνη  ανθρωπους, αποκρυπτοντας στοιχεια, μεγαλοποιώντας καταστάσεις συνηθεις .
11.Απο τον περασμενο Νοεμβριο, εχει αποσταλει στον εισαγγελεα από τον διευθυντη της υπηρεσιας ηλεκτρονικου εγκληματος Σφακιανάκη  φακελλος με δυο στοιχεια που χρηζουν ερευνης, αφου δοθει το πρασινο φως για να αρθει το απορρητο.Σχετικη ερωτηση κατατιθεται αυτές τις ημερες στην βουλη για την καθυστερηση που παρατηρειται .Η ερευνα αφορουσε αισχρα I mails εναντιον τουλαχιστον ογδοντα συντακτων του ΑΠΕ, με δηθεν στοιχεια ακομη και της προσωπικης τους ζωής.Εχουν υποβληθει μηνυσεις και καταγγελιες, ενώ ένα από τα βασικα θεματα που εθιξε ο επι χρονια γενικος διευθυντης του αΠΕ που παραιτηθηκε καταγγελοντας του «κοριους του ΑΠΕ» ηταν κι αυτό
12.Απελυσε γιο συναδέλφου για να …παρει την φιλη της συζυγου του .Ποιο το περιεργο;Την προσελαβε στην πρωτη συμβαση της ως ανταποκριτρια και η κυρία εστελνε ανταποκρισεις από την ..Κερκυρα ενώ βρισκοταν στην …Αθηνα…Σε άλλη περιπτωση θα ειχε γινει χαμος…Όπως φυσικα και για ανταποκριτρια του ΑΠΕ στις Βρυξελλες.Ενω υπηρχαν τρεις συντακτες τοποθετησε και τεταρτη.Φυσικα κανεις δεν ξεχνα ότι  επιθυμώντας να ικανοποιησει την συζυγο του κου Δρουτσα-αυτος τον ειχε προτεινει για το πρακτορειο-εφαγε έναν συντακτη και θελησε να την παει ανταποκριτρια στην Γερμανια για..να είναι κοντα στου αντρα της..Ο τυπος είναι απαικτος…
13.Του ζητησαν στοιχεια από την βουλη για το ποσες προσληψεις εχει κανει.Εγραψαν οι οικονομικες υπηρεσιες τις προσληψεις και αυτος διορθωσε το χαρτι υπογραμμιζοντας τους ότι θα πρέπει να γραψουν καμμια προσληψη(με το στυλο του και τα γράμματά του).Δηλαδη κοροιδεψε και τον αρμοδιο τοτε υπουργό στελνοντας στην βουλη ψευδη στοιχεια.
14.Του ζητησε ο τοτε αρμοδιος υπουργος στοιχεια για προσληψεις της προηγουμενης διευθυνσης και του εστειλε… ως προσληψεις τις προηγουμενης διευθυνσης. μετατροπη συμβασεων προσληψεων που ειχαν γινει χρονια ολοκληρα,προσεθεσε ο αθεοφοβος και του συντακτες της Θεσσαλονικης μαζί με τους συντακτες των Αθηνων-επι προηγουμενης διευθυνσεως ειχε γινει η συνενωση Αθηναικου και Μακεδονικου Πρακτορείου Ειδησεων και εβαλε και δυο τρεις όπως αποδειχθηκε…συντακτες που …. ειχαν πεθανει για να αυξησει τον αριθμο….
16.Αλλαξε παρανομα τις συνθηκες εργασιας των εξωτερικων συντακτων βαζοντας τους ωραριο, με αποτέλεσμα τρεις φορες να παρεμβει η ενωση συντακτων.Μεχρι και καρτες εισοδου ηθελε ο αθεοφοβος να βαλει.
17.Εστειλε επιστολη καποια στιγμή στην Γραμματεία Τυπου οπου ανεφερε τα τραγικα αδιεξοδα που προφανως ειχε ανακαλυψει  στα οικονομικα του πρακτορείου.Ειχε ξεχασει ο αθεοφοβος ότι σε άλλη επιστολη του προς τον αρμοδιο υπουργο… συμφωνουσε με οσες παρατηρησεις ειχε κανει ο προηγουμενος γενικος διευθυντής…Θεατρο διπροσωπιας…
18.Οι υπαλληλοι του τμηματος μαρκετινγκ αναγκασθηκαν να μετατεθουν στο τμημα εισπραξεων..Το αποτελεσμα;Oι εισπραξεις μειωθηκαν.
19.Φαιδρες και επικινδυνες καταστασεις.Δεν θα επρεπε να  σταθουμε στα φαιδρά του αλλα είναι χαρακτηριστικα του ανδρός:
Εκανε αρχισυντακτη παρανομα δημοσιογραφισκο του Πειραια που βγαζει μαλιστα και τοπικη εφημερίδα και μαλιστα αρχισυντακτη τοπικης αυτοδιοικησης(δεν υπαρχει τετοιος τιτλος ασε που είναι ασυμβιβαστο)ο οποιος πηρε αυξηση για την…παρανομη εκτος Προεδρικου Διαταγματος θεση που κατέλαβε και ταυτοχρονα …δεν πατουσε στο πρακτορειο.Γιατι τετοια συμπαθεια;Γιατι τον βοηθουσε και διοργανωνε συναυλιες… στον γιο του Ματσικα-καλα ναναι το παιδι-που είναι ταυτοχρονα και …τραγουδιστης…
-Να μην ξεχασουμε και το επεισοδιο με πολιτικο συντακτη του  πρακτορειου, που παρ ολιγο να τον απολυσει… γιατι του ζητησε να κανονισει ώστε. …να φωτογραφηθει μαζί με τον Αντωνη Σαμαρά….
-Απειλησε συντακτη του πρακτορειου. ότι εάν κατατεθει άλλη ερωτηση στην βουλη για παρανομες προσληψεις. τοτε θα απολυσει…τρεις συμβασιουχους του τμηματος του..Απιθανα πραγματα.
-Απειλησε τους υπαλληλους των οικονομικων υπηρεσιω.ν ότι εάν φυγουν κι αλλα στοιχεια από το πρακτορειο και γινουν ερωτησεις στην βουλη. θα τους διωξει ολους.
-Σε καιρο λιτοτητας  με δικα του χρηματα πεταξε εξω το ιστορικο γραφειο του Χριστοδουλιδη. γιατι δεν του αρεσε και τοποθέτησε δικα του επιπλα, ξηλωσε πατωματα. εβαλε πλακακια κλπ.Κατοπιν της απολυσεώς του σε μια νυχτα τα πηρε όλα με δυο …Πακιστανους που οι ερμοι ζητουσαν τα χρηματά τους για μερες , γιατι δεν τους πληρωσε…Τελικα τους πληρωσε… υπαλληλος του πρακτορειου…
-Μέχρι και με… γειτονα της Τσοχα μαλωσε όταν ο ερμος του ζητησε εξηγήσεις. γιατι με το τζιπ του του ειχε βαθουλωσει την μασκα του αυτοκινητου του και δεν μπορουσε να βγει από το παρκινγκ.
-Mε τουλαχιστον τα δυο τριτα των συντακτων του πρακτορειου ειχε μαλωσει, τους ειχε κατά καιρους απειλησει και βρισει και γενικώς η συμπεριφορα του δεν ειχε καμμια σχεση με την ιδιοτητά του.
Αυτά είναι ορισμενα για τον απιθανο δικομανη αυτό τυπο, που απειλει με αγωγές και αλλα συναφη το πρακτορείο .Ειναι δεκαδες αλλα που εμπλουτιζουν αυτές τις ημερες που τα στοματα λυθηκαν τον φακελλο του…Είναι όμως και απιθανη η θρασυτητα ενός ανθρωπου  και η αφελεια  αυτων που τον επελεξαν…Όλα τα προαναφερομενα στοιχεια, υπαρχουν σε επισημες υπογεγραμμενες καταγγελιες και ερωτησεις στην βουλη(πανω από δεκα οι ερωτησεις ολων των κομματων και μια στην Ευρωβουλη).Εντος των ημερων  θα υπαρξει και ένα θεμα εκπληξη…Αλλων δουλεια ηταν αλλα…Κρίμα σε εκεινους που βαστηξαν τοσο καιρο έναν τετοιο ανθρωπο στο εθνικο πρακτορειο που ειχε την ευκαιρια τουλαχιστον να φυγει σιωπηλως και να μη ζητα και τα ρεστα… Εχε γεια Ηλια του χιλιοστου ογδοου …Γελασαμε…-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου