Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2013

Παυλόπουλος και ...Αντώναρος τα χώνουν στον υπουργό Οικονομικών


Αναβιώνει η κόντρα Σημίτη-Καραμανλή;

Πυρά κατά κατά του Γ. Στουρνάρα για τις σχέσεις του με τον Σημίτη και τον Γιάννο Παπαντωνίου  επέρριψε ο Προκόπης Παυλόπουλος, με αφορμή την επίθεση που έκανε ο υπουργός Οικονομικών στις κυβερνήσεις Καραμανλή.

 Ο Παυλόπουλος κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών για τεχνοκρατική έπαρση η οποία χαρακτηρίζει υπουργούς που δεν έχουν προέλθει από λαϊκή ετυμηγορία, ενώ υποστήριξε πως ο κ. Στουρνάρας έχει ξεχάσει τι ήταν στο παρελθόν.
«Ο κ. Στουρνάρας θα πρέπει να κοιτάξει τις ευθύνες που έχει ο ίδιος και οι πρωθυπουργοί και υπουργοί που υπηρέτησε. Και την εποχή που ήταν σύμβουλος του κ. Παπαντωνίου και την εποχή που μαζί με τον κ. Σημίτη έπαιζαν την Ελλάδα στην ΟΝΕ, όπως την έβαλαν, με αυτή την ισοτιμία, με αυτά τα στοιχεία και με τις αλχημείες της Goldman Sachs», ανάφερε ο Πρ. Παυλόπουλος εξαπολύοντας επίθεση κατά του κ. Στουρνάρα.
Τη επίθεση αυτή επικρότησε και ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτηση του στο twiiter κάνοντας επίθεση στον υπουργό του Σαμαρά:
"Κυττα να δεις που κάποιοι προσπαθούν να πείσουν οτι η περιοδος Σημίτη ήταν χρυσή εποχή. Κ έχουν κ θέση στο σημερινο σχήμα. Σα δε ντρέπονται"

έγραψε ο πρώην κυβερνητικός, δείχνοντας πως η επίθεση του Στουρνάρα στον Καραμανλή, ενεργοποίησε τα... καραμανλικά αντανακλαστικά, αναβιώνοντας ουσιαστικά την κόντρα Σημίτη-Καραμανλή...
Λέτε να έχουμε και άλλα ...επεισόδια; ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου