Σάββατο, Ιουλίου 27, 2013

Τα πιο παράξενα πλάσματα που βρέθηκαν ποτέ στην Γη! [Εικόνες]


Τα πιο παράξενα πλάσματα έχουν εμφανιστεί στον πλανήτη μας..

1.Περίεργο πλάσμα με πρόσωπο πιθήκου
Το ζώο έχει ένα σαγόνι πιθήκου, διογκωμένο το μέτωπο, μικρό ρύγχος και μάτια που είναι τόσο κοντά μεταξύ τους ώστε να εμφανίζονται σχεδόν κολλημένα. Τα μπροστινά πόδια του είναι πολύ μικρότερα από ότι τα πίσω πόδια του, με αποτέλεσμα να χοροπηδάει και όχι να περπατά με όλα τα πόδια του σαν ένα κανονικό γουρουνόπουλο.
Το ζώο ήταν ένα από τα πέντε πρόσφατα χοιρίδια που γεννήθηκαν από μια χοιρομητέρα που ανήκουν σε μια οικογένεια στο χωριό Fengzhang, Xiping.
«Είναι φρικτή. Κανείς δεν θα είναι πρόθυμος να το αγοράσει, και αυτό φοβίζει την οικογένεια, ακόμη και να το δει κανείς, δήλωσε στην εφημερίδα Oriental Today ο ιδιοκτήτης Feng Changlin. Αλλά ο πίθηκος-χοιρίδιο έχει γίνει κάτι σαν τοπικό τουριστικό αξιοθέατο, με τους ανθρώπους να έρχονται από όλη την περιοχή για να φωτογραφίσουν τα αξιόλογα χαρακτηριστικά του. Η σπάνια πάθηση που έχει το χοιρίδιο πιστεύεται ότι είναι μια μορφή ολοπροσεγκεφαλίας, μια διαταραχή της ανάπτυξης του εγκεφάλου που μπορεί να προκαλέσει cyclopia, η αποτυχία των οφθαλμών να διαχωριστούν.
2.Κατσίκα μωρό με επτά πόδια στην Κίνα
Μια κατσίκα με επτά πόδια έχει γεννηθεί πρόσφατα στο Jiaoliuhe του δήμου Taonan, Jilin επαρχία στην Κίνα.
Ο ιδιοκτήτης της κατσίκας, μια γυναίκα, εξήγησε ότι ήταν ένας δύσκολος τοκετός, αλλά η κατσίκα στέκεται στα τέσσερα από τα πόδια της κανονικά. «Ήταν πολύ δύσκολο για την κατσίκα να γεννήσει, γι 'αυτό χρησιμοποίησα το χέρι μου για να το τραβήξω έξω.
"Τρόμαξα! ", Δήλωσε ο ιδιοκτήτης."Είναι η πρώτη φορά που έχω δει κάτι τέτοιο."Εμπειρογνώμονες των ζώων, και ένας τοπικός βιολόγος ο Li Chunsheng έχουν πει ότι οι πιθανότητες της μακροπρόθεσμης επιβίωσης είναι ελάχιστες.
3.Άγνωστο τέρας ξεβράστηκε στο Montauk
Αυτό είναι ένα πραγματικό τέρας, ένα είδος τρωκτικού-όπως πλάσμα με ράμφος δεινοσαύρων. Μια tipster λέει ότι είναι «ένα ζώο -ΥΒΡΙΔΙΟ της κυβέρνησης στις εγκαταστάσεις δοκιμών πολύ κοντά στο Long Island," Ποια είναι όμως η αληθινή ταυτότητα αυτού το πλάσματος;
4.Παράξενο ψάρι που βρέθηκε σε νησί στον Ειρηνικό
5.Περίεργο άγνωστο πλάσμα βρέθηκε σε ένα χαντάκι στη Ρωσία
Αυτό το παράξενο πλάσμα βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σκάμμα στη ρωσική πόλη Chelyabinsk.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου