Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2013

Η Karlie Kloss κόβει (και πάλι) τις ανάσες



Ένα από τα εντυπωσιακότερα κορίτσια της νέας γενιάς supermodels, η Karlie Elizabeth Kloss είναι γεννημένη στο Σικάγο πριν από 21 χρόνια και σήμερα βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις στις λίστες των πιο διάσημων κοριτσιών της μόδας.Η πανύψηλη Karlie (1,85) ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία το μπαλέτο και όπως η ίδια δηλώνει αυτό τη βοήθησε να «περπατά» σωστά και με χάρη στις διάσημες πασαρέλες του πλανήτη. Την πρώτη της εμφάνιση στο χώρο της μόδας την έκανε σε ηλικία 15 ετών όταν φωτογραφήθηκε για ένα editorial στο περιοδικό «Scene Magazine», ενώ το 2006 το πρακτορείο Elite του Σικάγο την παρουσίασε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη, κάνοντας της ένα πρώτο συμβόλαιο στα κεντρικά της γραφεία.
Η Kloss έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία της στα μεγάλα «σαλόνια» όταν το 2008 ο διάσημος φωτογράφος Bruce Weber την φωτογράφησε για λογαριασμό μεγάλης ετικέτας ρούχων, ενώ την ίδια χρονιά η Karlie υπέγραψε συμβόλαιο στο πρακτορείο Next Models.
Από τότε μέχρι σήμερα η Kloss κυριαρχεί σε όλες τις επιδείξεις μόδας του κόσμου, τα εξώφυλλα της στα περιοδικά διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ πολύ συχνά συμμετέχει και στις καμπάνιες της «Victoria’s Secret».





























MorePHOTOS
































oneman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου