Σάββατο, Δεκεμβρίου 21, 2013

Αυτές είναι οι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ τηλεοπτικές... ΦΙΛΙΕΣ που ΔΕΝ άντεξαν στο χρόνο!



Και οι φιλίες τι είναι; Σαν τις ερωτικές σχέσεις. Ξεκινούν ως...μεγάλοι έρωτες και σε πολλές περιπτώσεις στο τέλος καταλήγουν σε... ναυάγιο. Μόλις φεύγει ο έρωτας, η αγάπη δεν έρχεται ποτέ.Έτσι, και πολλές τηλεοπτικές φιλίες, που γεννήθηκαν μέσα στα πλατό, μόλις η συνεργασία τελείωσε, έλαβαν κι αυτές άδοξο τέλος. Βέβαια, έχουμε και κάποιες περιπτώσεις, που φιλίες γεννήθηκαν και πρόλαβαν να τελειώσουν στη διάρκεια της συνεργασίας.
Αλλά, όπως και στους έρωτες, έτσι και στις φιλίες έχουμε και τα... πισωγυρίσματα!

Υπήρξαν στενές συνεργάτιδες και καλές φίλες. Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου αποχώρησε από την εκπομπή και η αρχισυντάκτρια της, Χριστίνα Λαμπίρη πήρε τη θέση της, έλαβε τέλος και η φιλία τους. Μάλιστα,για καιρό ήταν στα "μαχαίρια", αλλά η σχέση τους (όχι και η φιλία) αποκαταστάθηκε όταν η Τατιάνα κάλεσε την Λαμπίρη στην εκπομπή της.



Γρηγόρης Αρναούτογλου και Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν για χρόνια κολλητοί,από την εποχή που παρουσίαζαν την εκπομπή Στην πρίζα. Ωστόσο, η μεγάλη φιλία τους έληξε άδοξα, για λόγους που εκείνοι γνωρίζουν.

Τρία χρόνια στο Πρωινό mou, ο Γιώργος Λιάγκας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ήταν "αδέλφια". Ωστόσο, η μεταγραφή του πρώτου στον ΑΝΤ1 και η παραμονή του δεύτερου στο Mega, έφερε το τέλος της μεγάλης τους φιλίας.

Η Ράνια Θρασκιά και η Σισσυ Χρηστίδου συνυπήρξαν στον Όμορφο κόσμο το πρωί κι έγιναν... αυτοκόλλητες. Ωστόσο, για προσωπικούς λόγους, που μόνο οι ίδιες γνωρίζουν, σταμάτησαν να μιλάνε. Ούτε "γεια" δε λένε, αν και μέχρι σήμερα, καμία δεν έχει μιλήσει άσχημα για την άλλη.



Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Θανάσης Πάτρας συνεργάστηκαν στο "Αυτό μας έλειπε" κι έκαναν κολλητή παρέα. Όταν, όμως, εκείνη έφυγε για τον Αντ1 στα μέσα της σεζόν και ο Πάτρας πήρε τη θέση τους, διακόπηκαν και οι φιλικές τους σχέσεις. Για καιρό υπήρχε "ψύχρα" μεταξύ τους, αλλά στο τέλος τα βρήκαν λύνοντας την παρεξήγηση.



Το τέλος της φιλίας του Σωτήρη Καλυβάτση με τον Αντώνη Κανάκη υπήρξε (και συνεχίζει να είναι εδώ που τα λέμε) αγαπημένο γκόσιπ θέμα. Οι λόγοι που οι δύο πρώην κολλητοί είναι στα "μαχαίρια" είναι... έξω-τηλεοπτικοί. Πάντως, ο Καλυβάτσης με κάθε ευκαιρία ρίχνει τα "καρφιά" του για τον Κανάκη, και οι δηλώσεις του γίνονται θέμα.



Κρίση και μάλιστα μεγάλη πέρασε και η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με την Κατερίνα Ζαρίφη. Η δεύτερη αποχαιρέτησε την παρουσιάστρια το καλοκαίρι επειδή ήθελε να κυνηγήσει το όνειρό της ως ηθοποιός.Ωστόσο, ο Σεπτέμβρης την βρήκε απέναντι στην Ελένη να παρουσιάζει τον πάλαι ποτέ Πρωινό Καφέ.Η σκορπίνα Ελένη δεν της συγχώρεσε ότι δεν την πήρε ποτέ ένα τηλέφωνο, όμως, τα "νεύρα" δεν ήταν για πάντα και πέρυσι η Ζαρίφη επέστρεψε στον... τόπο του εγκλήματος, διασκεδάζοντας και πάλι από το πάνελ την παρουσιάστρια.



"Ψύχρα" λέγεται ότι υπάρχει στις σχέσεις της Φαίης Σκορδά και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, από το καλοκαίρι. Ο ερχομός της Φαίης στον ΑΝΤ1 έφερε το άδοξο τέλος της εκπομπής της Σταματίνας, αλλά και το... μούδιασμα στη φιλία τους.
www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου