Τετάρτη, Δεκεμβρίου 18, 2013

Γάλλος πουλάει αέρα του χωριού του σε...κονσέρβα!



Ο νεαρός «επιχειρηματίας» έκλεισε σε κονσερβοκούτια αέρα από το χωριό του και άρχισε να τα πουλάει έναντι 5,50 ευρώ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη έμπνευση του 22χρονου φοιτητή Antoine Deblay, ο οποίος μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές αποφάσισε να εξάγει τον ...
καθαρό αέρα του χωριού του. Μπορεί να ακούγεται θεοπάλαβο, αλλά όπως αναφέρει το Business Insider, ο Deblay έλαβε 1000 παραγγελίες σε μόλις τρεις εβδομάδες, κάτι που αποτέλεσε ένα ευχάριστο σοκ για τον ίδιο.

«Φυσικά και ήξερα ότι επρόκειτο να πουλήσει η ιδέα αυτή, αλλά όχι σε τόσο λίγο χρόνο!», λέει και συμπληρώνει: «Είναι εκπληκτικά προσοδοφόρα, με ένα περιθώριο κέρδους της τάξης του 60%»

Γιατί άραγε οι άνθρωποι αγοράζουν αέρα από ένα γαλλικό χωριό; Όσοι από εσάς μιλάτε Γαλλικά ίσως έχετε ήδη μαντέψει την απάντηση. Το όνομα Montcuq συχνά προφέρεται λανθασμένα ως Μονκύλ (mon cul), το οποίο μεταφράζεται στα Αγγλικά ως «ο ποπός μου» . Άρα ο αέρας του Montcuq μεταφράζεται ως ο αέρας του ποπού μου. Μπορείτε να φανταστείτε γιατί αυτό διασκεδάζει τον κόσμο.

Η κονσέρβα περιέχει και οδηγίες για τη σωστή χρήση του προϊόντος: «Ο φρέσκος αέρας από το Montcuq θα σας μεταφέρει νοερά στη γαλλική επαρχία για να ανανεώσετε τις σκέψεις σας. Ιδανικός όταν είστε στην ανάγκη δημιουργικής έμπνευσης. Προσοχή: Κονσέρβα αέρα μιας χρήσης. Μην την αφήνετε ανοιχτή!».




exandasdocumentaries.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου